Принц Хари се вдъхновява от Грета Тунберг

Скоро херцогът на Съсекс излиза в отпуск
Обновена: 20 ное 2019 16:47 | 18 ное 2019 18:39, Дарена Найденова
14
Принц Хари се вдъхновява от Грета Тунберг
Reuters

Името на Грета Тунберг набира все по-голяма популярност не само сред обществото, но и сред звездите. Младата шведка, която се бори срещу климатичните промени, разширява фен клуба си с всеки изминал ден, а в него вече членуват Леонардо ди Каприо, Джейн Фонда и Ким Кардашян.

Сега към тях се присъединява и принц Хари, който обяви Грета за вдъхновение на младите по света. Херцогът на Съсекс присъства на наградите OnSide в Лондон тази неделя. Той беше поканен да изнесе реч пред повече от 2500 младежи, които също бяха в залата.

OnSide е организация, която се опитва да осигури по-добро бъдеще на деца на възраст между 8 и 19 години и на младежи до 25 години, които се намират в неравностойно положение. „Бил съм на много събития, но енергията тази вечер е нещо специално и, разбира се, се чувствам привилегирован да съм част от тази общност“, каза в речта си принц Хари.

След това той не пропусна да отбележи и името на Грета, както и нейните постоянни действия срещу промяната в климата. „Когато Грета започна своята инициатива, тя беше само на 15 години – един глас с един плакат пред шведския парламент. Много хора... всъщност, трябва да кажа, много възрастни... не ѝ обърнаха внимание. Сега, милиони младежи се присъединяват към нейната борба“.

Съпругът на Меган Маркъл добави, че Тунберг е постигнала много от началото досега и че тя се стреми към промяна не само за нея, но и за всички останали. „Целият свят в момента я следи внимателно“, добавя той.

Това е последното официално събитие за принц Хари преди той и семейството му да се отдадат на заслужена почивка. Той, заедно с Меган Маркъл и сина им Арчи, ще отлетят за САЩ, където ще прекарат коледните празници.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво било общото между английски принц и едно шведско момиче????.... Ами Англия и Швеция са, както по времето на соца бяха Русия и България помежу си, например! . Близостта, сходството и симпатиите помежду им са големи ! Шведите говорят английски, все едно им е матерен, а англичаните се женят за шведки и имат бизнес там. Нормално е принц Хари да се възхищава от Тунберг, но изцяло в посока на дейността й като еко активист и който е нарекъл Хари пед... фил е пълен ***!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя синьокръвен лицемер се сети да си направи закъснял ПР на гърба на малката хулиганка с неизвинените отсъствия. Още му е гузно, че данъкоплатците го нахокаха за самолетните му екскурзии.
12
0
 
4
 
! Отговори
Хахахахах преди 4 години
Излиза в отпуск... Ще каже човек, че се е презорил. Ама факт е, че не са на загуба от това семейство - чашки, чинийки, сувенирчета - индустрия за милиони.
11
1
 
8
 
! Отговори
Ами преди 4 години
Принц Хари е на 35 години а Грета Тунберг на 15.Английското кралско семейство отдавна се чифтосва помежду си - първо че са на остров и второ да не си смесят благородната синя кръв с простолюдието и от толкова много бракове между братя сестри и братовчеди освен един пeдофил накрая друго няма какво да излезе.
10
1
 
13
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Той какво точно работи, че излиза в отпуск :D
9
1
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Хари и Уилям са отвратителни, лол. Хари не трябва да му позволяват да излиза от Reddit а Уилям просто трябва да се разведе, изобщо не разбирам за какво става дума, това е спам.
8
0
 
5
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...ne se iska mnogo umstven bagaj ...za da se "vpechatlissh " ot proekta Greta !!!
7
2
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...iavno na printsa neshto mu hlopa !!!Da hodi da se lekuva! Moje da si go pozvoli !!! A I nas kakvo ni zasiaga .tapotiata na printsa na ingilizite ?!???
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toва е топ новина! Сензация направо!Защото все едно ни казва, че Хари е олигoфрeн и досега го е криел умело от света.
5
2
 
18
 
! Отговори
Грета Тумбак преди 4 години
Време е Харито да зараже цръната мангасарка Меган и да се вземат с Гретето.
4
2
 
20
 
! Отговори
Боли Мекура преди 4 години
Изключително вълнуваща новина.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги ще се намери форумен лакей за принц Хари.
2
1
 
14
 
! Отговори
Грета-олигофрета преди 4 години
Ха,ха,ха...
1
13
 
11
 
! Отговори
Голяма грешка преди 4 години
Принц Хари май не осъзнава, че така си навлича гнева на форумните мишки на несбеге.