Меган - най-влиятелната модна икона на годината

Тоалетите й предизвикали фурор сред хората
19 ное 2019 19:35, Петя Славова
12
Меган - най-влиятелната модна икона на годината
Снимка: БТА

Херцогинята Меган Маркъл - съпругата на британския принц Хари, е най-влиятелната модна икона за 2019 г., според търсачката Lyst, съобщи БТА, позовавайки се на Контактмюзик.

Тоалетите на бившата актриса са предизвикали цели 216 процента повишаване на търсенето на нещо подобно в интернет. Слабостта й към роклите тип риза доведе до 45 процента по-голям интерес по време на посещението в Южна Африка, а роклята й от марката "Клуб Монако" беше разпродадена за по-малко от ден, като търсенето се повиши с 570 процента.

На второ място е актьорът Тимъти Шаламе заради слабостта му към експерименталната мода. Суичърът му с пайети от премиерата на "Кралят" в Лондон увеличи популярността на тези мъжки дрехи със 192 процента. Костюмът му от Хайдър Акерман повиши търсенето на марката с цели 806 процента.

Зендая е на трето място. Тоалетът й от галата в "Метрополитън" предизвика 54 процента увеличение на търсенето на марката "Томи Хилфигър". Когато се появи с рокля на Вера Уанг на наградите "Еми", търсенето се увеличи с 33 процента.

Челната петица допълват певиците Били Айлиш и Карди Би.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая пък коя е?
9
1
 
6
 
! Отговори
лично мнение преди 4 години
Ха-ха Меган да не е дала дарение на британските журналисти постоянно да я хвалят? Скоро издадоха и книгата ,,Хари и Меган",а сестра й твърди,че написаното в нея, е пълно лицемерие. Защо Меган повече я показват от Кейт? Според мен Меган вътрешно се ядосва,че е съпруга на втория,а не на първия син на британската корона и търси поле за изява. Страда от грандомания и скрита злоба.
8
0
 
7
 
! Отговори
честно преди 4 години
Не съм известен моден дизайнер, НО според мен Меган се облича възможно най-зле от цялата британска аристокрация. Най-добре облечена(за възрастта си) на първо място си остава кралицата баба Елизабет. Следвана от безупречната в модно отношение Даяна. Кейт също има добри попадения в модата. Камила може да не е красива,но също се облича стилно.Меган се облича най-често в семпла черна рокля или комбинира с бяло. Най-изтърканата комбинация. Булчинската й рокля беше твърде обикновена да е кралска.
7
3
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗА ДА СИ МОДНА ИКОНА ЗА ВРЕМЕТО СИ ТИ ТРЯБВА МНОГО СТИЛ КАТО ЛЕЙДИ ДАЯНА КОЯТО НЕ БЕШЕ ГЛУПАВА ЖЕНА КАТО ТАЗИ!!ИЛИ ДА СИ МНОГО КРЕЗ КАТО ЛЕЙДИ ГАГА КОЯТО ИМА ОГРОМЕН БРОЙ УНИКАЛНИ ТОАЛЕТИ И ПОВЕЧЕТО НЕ СА НИКАК ГРОЗНИ!СПИСАНИЯТА НА ОСТРОВА ПИШАТ ВСЯКАКВИ ГЛУПОСТИ ЗА ДА СИ ВДИГНАТ ТИРАЖА ИЛИ ГО ПРАВЯТ ЗА УСЛУГИ И ПАРИ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО!
6
2
 
8
 
! Отговори
Хахахах преди 4 години
Мисля, че Адел е по-напред в класациите. Не, че нещо, ама тази женица, особено напоследък, не прилича на никаква икона. Другата булка, Кейт ли, каква беше там, е в пъти по-симпатяга и чаровна.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Меган е модна икона, то аз съм императрица на цялата вселена.Та тя винаги е в измачкани дрехи, с няколко размера по-малки, обувките й вечно са мръсни, а токчетата ожулени. Тази жена изглежда толкова нелепо - въпреки тоалетите от Живанши, Диор и т.н. Петя, разгледайте й снимките, имате интернет, достъпни са чрез Google Images - Meghan Markle и спрете да пишете глупости!
4
0
 
12
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
Модна икона!!!! Аре бе
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** тва сериозно ли?
2
0
 
15
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
Аз по-зле скроено тяло за дрехи (като кашон е) и по-липсващ усет за елегантност не съм виждала. И модните икони като всичко останало днес, карикатури.
1
0
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
МЕГАН МЕРКЕЛ БЕШЕ ОБЯВЕНА ЗА НАЙ-ГРОЗНО ОБЛЕЧЕНАТА БИЛКА ПРИНЦЕСА А ТАЯ ТУК МИ ПИШЕ, ЧЕ БИЛА МОДНА ИКОНА!!!ТИ НЕ СИ ДОБРЕ С ГЛАВА ***!