Виктория Бекъм с умилитен клип със сина си Ромео

Двамата танцуват на песен на Spice Girls
19 ное 2019 19:15, Дарена Найденова
2
Виктория Бекъм с умилитен клип със сина си Ромео
Instagram

Виктория Бекъм доби световна слава след участието си в момичешката група Spice Girls. Началото на формацията бе дадено през 1994 година, а в нея влизаха още Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън и Джери Халиуел. Още с дебютния си сингъл Wannabe момичетата създават световен фурор и се задържат на първо място в английските музикални класации цели седем седмици.

Постепенно обаче Виктория Бекъм започва да гледа в друга посока и решава да напусне групата и да се захване със следващата си страст – модата. Така тя се превръща в един от най-добрите дизайнери в света и с бавни темпове разширява бизнеса си.

В същото време успява да създаде и семейство с футболната звезда Дейвид Бекъм. Двамата се женят през 1999 година и имат четири деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. Всички шестима членове прекарват всяко свободно време заедно и постоянно споделят общи снимки в социалните мрежи.

Точно там се появи и един клип, който събра хиляди коментари. На него Виктория и Ромео танцуват заедно на една от песните на Spice Girls. Видеото беше публикувано в социалната мрежа TikTok, където синът на Бекъм има профил. В изцяло черни спортни тоалети Ромео и Пош Спайс показват завидни умения на фона на „Spice up Your Life“.

„Гледайте нашия TikTok“, пише Виктория в Инстаграм. В социалните мрежи веднага се зародиха „спорове“ кой е по-добър в танците. Много от потребителите отбелязаха, че бившата спайска не е изгубила тренинг и се справя отлично със стъпките. Други пък споделиха, че Ромео е малко дървен, но изглежда, че се забавлява истински.

Кой е по-добър, вижте в клипчето на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Хм... преди 4 години
Намръщена и мършава, никаква женственост! Голяма работа като е Виктория Бекъм. Съпругът й е по-земен и усмихнат.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Ромяу му намерете Жули-етка