Фермерките късат със селското, ще ги глези козметик

Неочаквана битка донесе радост на дамите във "Фермата"
20 ное 2019 08:09, Александър Попов
6
Фермерките късат със селското, ще ги глези козметик
Снимка: Фермата

Трима нови, но познати гости влязоха във "Фермата" и притесниха част от участниците, които вече са се съсредоточили към финала на играта и примамливите 100 000 лева награда.

Георги, Гечо и Митко Господинов, натрупали опит в предишни сезони на шоуто, влязоха с цел - да предизвикат на битка настоящите фермери Станислав, Красимир и Димитър Караиванов.

Още по темата
Изходът от сблъсъка трябваше да реши дали жените ще имат възможност да се поглезят с процедури, за които могат само да мечтаят в спартанските условия, в които живеят. Голямата награда бе козметично обслужване от фризьор, гримьор и маникюрист.

Двата отбора влязоха в зрелищна битка, която в крайна сметка бе спечелена от настоящите играчи. А дамите ще могат да изживеят превъплъщението от селянка в принцеса.

Победителите се насладиха и на специална вечеря, в която победените влязоха в ролята на слуги и изпълняваха всички прищевки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По- добре щеше да бъде ,ако бяхте поканили Райно,Мустафа и Яни !пък вие точно най-недолюбваните "герои" доведохте.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е друго си е да влезеш при овцете и кравите с опънато и гримирано лице и парфюм "Армани" или "Шанел".Някак си,не е толкова селско.
4
0
 
17
 
! Отговори
teo преди 4 години
Иван и Андрей си загубиха рейтинга в този сезон на ФЕРМАТА!!! Остава и да ги качат на хеликоптер!!! Тази година фермата е далеч от ИСТИНСКАТА ФЕРМА !!!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ситуация от типа "кой пpъдна в асансьора?"
2
0
 
13
 
! Отговори
aa преди 4 години
както казва колегата ейч ар, гледам това предаване с научна цел. Толкова смотани личности събрани на едно място няма къде да ги видя и да наблюдавам реакциите им
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това предаване трябва да се прожектира в клозета.