Мила Йовович се похвали: Очаква момиченце

Актрисата се готви да стане майка за трети път
5 дек 2019 21:26, Иванка Гъркова
5
Мила Йовович се похвали: Очаква момиченце
Снимка: архив, Reuters

Мила Йовович очаква момиченце. Актрисата, която съвсем скоро ще стане майка за трети път, разказа в Instagram за своето трепетно очакване.

Холивудската звезда се е снимала в колата, като на кадъра се вижда наедрелият ѝ корем. Тя обяснява, че всичко с бебето е наред и терминът ѝ е след 9 седмици.

„По време на тази бременност не съм правила упражнения, както при предните, но това е, защото съм много параноична относно здравето на бебето. Старая се да съм изключително внимателна и да не правя нищо, което евентуално би ме поставило в риск от спонтанен аборт“, обяснява Йовович в своята публикация.


От началото на бременността до момента Мила е качила общо 27 килограма. По думите ѝ, това изобщо не я притеснява, защото така само се уверява на какви чудеса е способно човешкото тяло.

"Гърдите на мама се завърнаха, което е много забавно за момиче, което цял живот е било плоско като дъска. Така че се наслаждавам на момента, докато го има", коментира шеговито тя.

Вижте още за Мила Йовович в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До АнонименЩом природата го позволява, защо не? Жената е фертилна до около 50-годишна възраст.Пък й не й е първа бременност.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да роди на 44 години! Доста опасно е, но браво на нея.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славянка! Хубава, талантлива! Забележителни изпълнения!На мен не ми хареса само едно изпълнение - когато честваха Горби в Албърт Хол като бог и цар и тя водеше шоуто, а Пол Анка се държеше като *** в кръчма, което чака да му лепнат банкнота на челото!
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, мамо! Да сте живи и здрави и ти и бъдещата наследничка.