Ще има ли сватба? Кейти и Орландо пак я отложиха

Ето каква е причината
6 дек 2019 14:48, Ивета Иванова
7
Ще има ли сватба? Кейти и Орландо пак я отложиха
Снимка: Reuters

Кейти Пери и Орландо Блум са отложили сватбата си.

Твърдеше се, че двамата трябва да сключат брак в края на тази година. Но сега звездите решили, че е най-добре сватбата да се състои в първите месеци на 2020 г., за да може да е перфектна.  Те са много заети с кариерите си и искат да имат време да планират всичко за големия ден.
 
"Те искаха да се оженят бързо, но правенето на планове и захващането с всичко беше трудно за тях. Сватбата първо трябваше да е през септември, после - през декември, а сега е отложена за началото на следващата година. Те трябваше да променят някои неща, защото Кейти има грандиозни идеи за това как иска да се направят нещата и къде да се проведе сватбата", обяснил е източник на "E! News".
 
Двойката планирала да направи 2 сватби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Не са подходящи един за друг. Орландо е зле с парите и затова си търси добра партия. Но иначе иска да хойка. Кейти май го усети и взе да дава заден.
6
1
 
7
 
! Отговори
Що преди 4 години
Като нещат - ако щат.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да са я отложили заради бяло течение на булката.
4
0
 
5
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
А сега де, защо редактирате @рки! Нямах предвид нашите мили братя, които са тук от Кхан Аспарух-ово време!(screenshot)
3
0
 
7
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Сега се сещам за един виц:Седи си един в дискотека и стреля с въображаем лък по жените!Идва една мацка и го пита:- Ти да не си Купидон и да стреляш с любовни стрели?-Не, аз съм Леголас и трепя ***!Честим имен ден на празнуващите!
2
1
 
6
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Ако искаш да се ожениш бързо отиваш в Лас Вегас и го правиш за 5 минути!Ако искаш показност ... тогава е друг въпрос!Съжалявам за Орлндо Блум! Харесвам го като актьор, *** и той май явно е изпедецпал покрай девойката!
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е да се разцепим...може и 5 сватби да направят. Все едно ще живеят заедно 1000 години.После ще се разведат след година две, но поне сватбата ще е била на шес.