Краси Джунов изхвърли Митко от "Фермата" преди финала

Имат ли бъдеще Димитър и Красимира извън шоуто?
28
Краси Джунов изхвърли Митко от "Фермата" преди финала
Снимка: Фермата

Седмица преди финала Митко Калайджиев се сбогува с възможността да вземе голямата награда във "Фермата". В последния елиминационен дуел той загуби от Красимир Джунов.

"Направих съм повече, отколкото очаквах, това е моят финал. Навън ме чакат любими хора  – моите родители и други хора", коментира той пред bTV.

За себе си той е разбрал, че може да е търпелив. Тепърва ще разбере дали е изправил "кривините си".

Във "Фермата" между Митко и Красимира прехвърчаха нежни искри, но как ще се развият отношенията им тепърва ще стане ясно.

"Тя се раздели със съпруга си не, защото иска да е с мен, а заради себе си. Тепърва ще се видим навън и ще стане ясно има ли бъдеще за нас", каза Калайджиев.

Той смята, че Красимира е един от участниците във "Фермата”, с които ще контактува и извън формата, независимо по какъв начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Фен преди 4 години
Беше пълна глупост да се сравнят двете постъпки, тази на Владо Николов и Митко. Защото Владо си победи Яни честно, а Митко защо не каза, че липсва пирон. Продукцията е виновна и трябваше да си взема сама решение, както го взе съдията при гола на Марадона, а не да се измъкват от отговорност.
17
1
 
6
 
! Отговори
Пет преди 4 години
Малкия Митко затова е малък, защото е самолюбив, нечестен. Ако му прибавят 4-5 секунди за изваждане на въпросния пирон, секундите щяха да са в полза за Краси.Защо никой не коментира това, говоря за двамата отворковци от продукцията,толкова ли е трудно да се проверят дали условията са изпълнени? Митко беше загубил веднъж, на какво основание ще променят регламента за него и ще го вкарат пак? Ами да вкарат отново всички вътре? Много съмнения относно справедливостта във Фермата.
16
0
 
5
 
! Отговори
Leo преди 4 години
Смятам, че вината е изцяло на продуцентите. Омаловажиха собствения си пропуск и препроектираха чисто спортна надпревара в морален казус. Стократното повтаряне, че са прозрачно и откровено предаване от една страна създава основателни съмнения, че е така, а от друга страна въобще не е индулгенция за липсата на регламентирано правило как се процедира при такъв пропуск. Поне в България законите не се създават, според волята на попасналите в дадена ситуация, а според ясни обявени критерии. Жалко.
15
2
 
7
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Добрин цял сезон гледаше като "пребозал". Казва "Гласувайте за мен, щото съм добър, скромен и се грижа за природата". Пълен фалш и лицемерие. Юлиан още от началото си каза, че играе за победата т.е. парите, и не го интересува другото. А на дуелите ги пръсна всичките, беше тотална машина, те затова останалите го мразеха. Щото беше най-добрият.
14
0
 
18
 
! Отговори
Тъжа преди 4 години
Пправилно решение за двубоя между Кражсимир и Митко. Красимир не трябва да се чувства виновен. След ката победител се излъчва при разлика във времето от 1 секунда, то значи тази секунда трябва да се прибави към времето на Митко и тогава щяха да имат равно време. Ако ли не се приеме, трябваше да се играе отново. Но аз мисля, че пропуснатият пирон не е случайност. Но това е друга тема.
13
1
 
11
 
! Отговори
наблЮдИтел преди 4 години
Калайджията е дребно, агресивно човече, научило се да мачка хората с психо-атаки, на които се връзват лабилните простакеси като Краса. Добре стана, че го отстреляха.
12
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 5 *** Добрин заслужава победата Юлиян не заслужава победата
11
1
 
2
 
! Отговори
GG преди 4 години
Даскалицата си взе поука след избухването й срещу Веселка в началото и се кротна тотално. Усети, че натрупа негативи и започна да го играе ни чул ни видял . Голям Митко доста време държеше ниво и изглеждаше стойностен човек, но последно време и не него му издържаха нервите, и показа съвсем друго лице. Много е вероятно и той да спечели, защото показа голяма сила в дуела срещу Иво. Май и Сами ми идва читав г.д. Другите са под всякаква критика...
10
7
 
3
 
! Отговори
GG преди 4 години
В началото шоуто беше интересно, но после започна доста да изтъпява. Войникът или Веселка трябват да спечелят или може би даскалицата. Безспорно Станислав се представи най достойно и показа голям характер и сила. Малката много трогва сърцето, но е прекалено крехка, което се дължи на възрастта и трудния й живот. Даскалицата...
9
2
 
6
 
! Отговори
отвратитИлно преди 4 години
единия завъртя главата на тъпоумната простакела ,та публично заряза и унижи мъжа си другия селки мачо ли е , жиголо ли е , дребна душица ,ама много му се иска да е гуем, а е един обикновен предател
8
0
 
19
 
! Отговори
до 6 преди 4 години
Нагъл, арогантен, агресивен. С една дума - търгашче е малкият Митко;Видя, че един пирон липсва, ама си затрая. После не се съгласи на предложението на Красимир да преиграят само в частта от ваденето на пироните. Иначе той бил имал достойнство. Та затова на първия дуел дръпна Венци, за когото беше ясно, че е два пъти по-възрастен от него. Нищо сам не е постигнал и се надува като петел на ***.Красимир един наивник на средна възраст .Парите ги иска заради никарагуанката, която във визитката
7
1
 
11
 
! Отговори
баста преди 4 години
Който иска гледа телевизия.Няма нужда сайтове да преразказват телевизионни предавания.Те си имат страници във Фейсбук.Който иска си коментира там.
6
7
 
13
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 4 години
До възмутенТряя си много *** за да напишеш такъв коментар.Очевидно е, че не си гледал и една серия, а гледаш Маскирания Певец или там де да знам кво друго дават по Тв.Игрите на глупаците(фалшивия Сървайвър).
5
24
 
8
 
! Отговори
nina преди 4 години
Жалко за Митко! А Красимир трябваше да го изгонят още след като прескочи оградата. Доста го толелериха от предаването. И защо предоставиха на дуелистите решението за изхода от играта? Да бяха им разделили точките или да не ги зачитат. И защо направо се съгласиха с Митко? Това ги устройваше. Ще кажа като Венци: да го срещна на улицата /Красимир/ не бих му подала ръка. Но пък, с големия Митко са си лика-прилика -подлички.
4
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно от малкото стойностни предавания в бг ефира, д абе кажа единственото такова. Този сезон го разводниха малко с тези любовни истории, но има някои стойностни участници като Станислав и Веселка. Най-важното е, че регламентът за определяне на победителя не е *** като в "Игри на волята", където най-заслужилият участник и най-силен състезател Юлиан не спечели.
3
17
 
14
 
! Отговори
възмутен преди 4 години
Тряа си много спрял че да гледаш такава бозаЧе пък и да се вълнуваш .... Мале мале.
2
9
 
21
 
! Отговори
Градинар преди 4 години
Като не ви интересува нещо, просто го подминете. Всички големи отворковци, ***
1
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
K'ви са тия?Преместих Го.