Всички маски паднаха, победи Гарванът

Михаела Маринова спечели "Маскираният певец"
37
Всички маски паднаха, победи Гарванът
Снимка: Нова тв

Всички маски в шоуто "Маскираният певец" паднаха, а след вота на зрителите финалът бе спечелен от Гарвана.

Михаела Маринова успя да скрие самоличността си цели тринайсет епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от изтъкнатите детективи, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците.

На второ място, на метри от финала, остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се нареди и Маги Джанаварова, която си отвоюва престижното трето място зад образа на Пчелата.

"Благодаря на всички за тази емоция и поканата да участвам. Искам да използвам случая да се извиня на всички мои близки, които се налагаше толкова време да лъжа. Но имах добро оправдание – в момента записвам моя първи албум и всеки път им казвах, че отивам да записвам някоя нова песен за него.

"За мен само фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прекрасно и истинско преживяване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше изключително трудно да крия своето участие, най-вече от сина ми", сподели пък подгласничката Жана Бергендорф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заради пошлите шеги на Рачков не е правилно да се отрича цялото предаване. От публиката зависи какъв ще е хуморът. Слави Трифонов години наред пропагандираше даже вулгарен хумор. Предаването му беше гледаемо. "Комиците" също разчитат на същото. От аудиторията зависи.Което не значи, че музикантите носят вина и трябва да бъдат недооценени. както и дизайнерите.
34
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Риалити звздите от преди като Михаела Филева, Дивна, Мей, Маги Джанаварова повече ми допадат от по-новите като Славин, Михаела Маринова и др.
33
5
 
14
 
! Отговори
До хахо преди 4 години
Точно така този Рачков все едно е в детската градина. Тотално некомпетентен водещ, незнам защо още го държат на работа ......
32
4
 
25
 
! Отговори
Любомир Иванов преди 4 години
Честно, по-тъпо предаване... здраве му кажи! Гледах 1 серия от първите и до там.А и без да си много умен може да се досетиш, кои ще са участниците.Тея дето са във всеки формат на г-н Халваджиян.
31
0
 
18
 
! Отговори
До Анонимен #14 преди 4 години
И Славин, и Михаела Маринова, и Жана имат прекрасни гласове, могат много, но нямат бъдеще в България. Защото липсват най-важните компоненти за успеха им: страхотни композитори, каквито имахме, но отдавна вече нямаме, същото е и с текстописците, продължаваме с облеклото, хореографията, няма го и точния човек, да ги представи на света. Жалко, много жалко!
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Форматът е много добър даже. Слуша се пеенето. Не е от гологъзене и връзкарство. Кариера правят не най-способните, при изпълнителите също. Музикалният бизнес иначе прилича сега на циркаджийница плюс нещо като витрина на бардак.
29
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не можах да издържа да изгледам нито един епизод. Единственото хубаво нещо бяха костюмите. Повечето от журито са неприятни и изтъркани до немай къде, а водещите също, особено Рачков, арогантен дори и спрямо колегата си Зуека. Кой им гледа предаванията на тия хора, наистина не знам.
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шоуто недвусмислено показа, че има певци с чудесни данни, които не са особено популярни, защото нямат собствени хубави български песни, нямаме композитори. Новите ни автори на музиката за къси форми не мога да ги нарека композитори на песни, по-скоро - съставители на звуково парче. Ще ми се да вярвам, че в скоро време музикалната гилдия ще се усети, че без запомняща се мелодичност и мелодика няма хитове. Оттам - няма и всеобща популярност и авторитет.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Жанчето как се беше омотала с нещо силно, чак журито и водещите се сконфузиха за момент
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мали..и...и най после. Такова щастие споходи хората , че не е истина.
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народа спря да диша , защото не знаеше кой ще е победителя. Сега вече сме спокойни и с новата пенсия може да изкараме една седмица в спокойствие. После глад и зрелища , но без хляб.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ни една не съм чувал... Шо така... А сега като затворя страницата със статията... До минута съм ги забравил...
23
5
 
8
 
! Отговори
Братя преди 4 години
Противно предаване, като друго игри на кръстопът... Много ме дразнят! Булшит пълен..
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм гледала нито един епизод, но и да бях, нямаше как да отгатна певицата михаела, просто защото не съм наясно с нейното съшествуване (както и тя с моето де, но мен никой не трябва да ме отгатва). Та, да бяха скрили и някоя стрина пена под костюм, ефектът пак щеше да е същия
21
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе че е нищо,нищо е предаването,ама арменеца пак гушна няколко милиона.
20
9
 
11
 
! Отговори
Бат Ман преди 4 години
Много добра певица. Трябваше да спечели точно гарвана !
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бергендорф означава планинско село.
18
0
 
14
 
! Отговори
Жалко, преди 4 години
че това предаване не е кренвирш. Така щеше да има два края и да свърши два пъти.
17
6
 
40
 
! Отговори
мак преди 4 години
Световнонеизвестни изпълнители, за които ще забравим 5 минути след края на "шоуто". И журито е същото. Пълна ***.ня.
16
9
 
0
 
! Отговори
Магардич преди 4 години
Много е лошо да си *** и грозен берач на души! Нали берач?