Всички маски паднаха, победи Гарванът

Михаела Маринова спечели "Маскираният певец"
37
Всички маски паднаха, победи Гарванът
Снимка: Нова тв

Всички маски в шоуто "Маскираният певец" паднаха, а след вота на зрителите финалът бе спечелен от Гарвана.

Михаела Маринова успя да скрие самоличността си цели тринайсет епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от изтъкнатите детективи, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците.

На второ място, на метри от финала, остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се нареди и Маги Джанаварова, която си отвоюва престижното трето място зад образа на Пчелата.

"Благодаря на всички за тази емоция и поканата да участвам. Искам да използвам случая да се извиня на всички мои близки, които се налагаше толкова време да лъжа. Но имах добро оправдание – в момента записвам моя първи албум и всеки път им казвах, че отивам да записвам някоя нова песен за него.

"За мен само фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прекрасно и истинско преживяване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше изключително трудно да крия своето участие, най-вече от сина ми", сподели пък подгласничката Жана Бергендорф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.