Харви Уайнстийн се измъква от обвинения срещу 25 млн. долара

Съдът иска по-висока сума за гаранцията
12 дек 2019 21:42, Ния Христова
14
Харви Уайнстийн се измъква от обвинения срещу 25 млн. долара
Снимка: Ройтерс

Кинопродуцентът Харви Уайнстийн успя да се договори за гаранция от 25 млн. долара, с която да се прекратят всички обвинения срещу него.

Споразумението все още не е одобрено от съда. Но то ще реши всичките проблеми на киномагната. Споразумението е изработено така, че Уайнстийн да не трябва да признава вината си, нито да вади пари от собствения си джоб. Сумата от 25 млн. долара ще покрият застрахователните компании на "Уайнстийн ко".

Все още не са ясни и условията за споразумението. 6,2 милиона долара ще трябва да си поделят 18 от жертвите на продуцента. По този начин всяка от жените ще получи по 500 000 долара. Останалите 18, 5 милиона долара са предвидени за делото и неочаквани претенции в бъдещето.

Катрин Кендъл, актриса и потърпевша каза, че се е съгласила, защото иначи ще попречи на останалите жени да получат обезщетението си.

"Не го харесвам, но не знам какво бих могла да направя срещу него", коментира актрисата.

За 6 януари е насрочено дело срещу Уайнстийн за изнасилване. Той не се признава за виновен и продължава да твърди, че случилото се е по взаимно съгласие. Гаранцията на киномагната беше увеличена от 1 милион на 5 милиона долара, заради измами с електронната проследяваща гривна, с която се предполага, че е измамил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Бай Харви е пич преди 4 години
Гледах го като отиваше на делото с една проходилка .Хвърля къчове, превива се.. абе голям артист. В Холивуд актъорите направо са нищо пред бай Харви . Играе като за Оскар . Като има шарани, има и рибари !Никоя от тези "жени" не е имала чест и достойство да предпочете себе си пред кариерата! Получавали са роли,хонорари,награди срещу креватни изпълнения с него и като минали тридесетте и заприличали на па/. р / . цали от много търкане на хотелските кревати се сетили че "май са насилени".
10
0
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
До Щерю 8 Е , Щерю,народа е казал : По добри здрав и богат , от колкото беден и болен.
9
0
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
***. Влизай в пандиза. Защо ще им даваш 25 млн. долара ? Децата ще те прокълнат.
8
0
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- И що за хуманно правосъдие е, ако виновникът може да остава без абсолютно никакво наказание след като даде пари?!? Тогава тези с много пари на практика са ненаказуеми и могат да си правят каквото си искат...
7
0
 
2
 
! Отговори
Boko преди 4 години
До Твдар Михов... Трябва да я върнем в трети клас, защото е отсъствала в часовете по математика. Сигурно калкулатора и е развален :)
6
1
 
11
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
"Все още не са ясни и условията за споразумението. 6,2 милиона долара ще трябва да си поделят 18 от жертвите на продуцента. По този начин всяка от жените ще получи по 500 000 долара." Госпожице Ния, задача за четвърти клас: Един лош чичко дал на всяка една от 18 добри какички по 500 000 долара, за да си мълчат за лошите неща, които правил с тях. Колко общо пари е дал чичкото?
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
- Госпожице бихте ли преспали с мен за 1 милион долара?- Ами... да.- А за 10 долара?- Абсурд... Вие за *** ли ме мислите?- Това вече го установихме. Сега се пазарим за цената.
4
0
 
15
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"се е съгласила, защото иначи ще попречи на останалите жени да получат обезщетението си."Какво да каже? Иначи ;) ще трябва да си каже, че цялата работа е била за $.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха,ха,ха,ха кучкite се съгласили да гушнат по 500хилки ,без да държат на Уайнстийн да признава вина.Излиза ,че той е прав като твърди ,че всичко е било по взаимно съгласие!
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Погледнете му моцуната внимателно и кажете честно - има ли жена, която ще му пусне доброволно?
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То беше ясно че това е целта на всички тия уж изнасилени артисти. Канили са го, натиска ли се за да вземат ролятя, някои станаха милионери и сега след 30-40 години " ама той ме изнасили"... Справедливост по холивудски