Краси изхвърли милионера Митко преди финала на "Фермата"

Той стана първият финалист в шоуто
12 дек 2019 09:34, Александър Попов
8
Краси изхвърли милионера Митко преди финала на "Фермата"
Снимка: Фермата

Окъпан в пот, прах и вино, автомонтьорът Красимир Джунов се изстреля към финала на "Фермата". Татуираният мачо е първият мъж от този сезон на шоуто, който ще участва в последния, решаващ сблъсък за 100 000 лева. Най-доброто от себе си той ще покаже в битка на живо на 14 декември с още трима претенденти за парите и славата.

Краси беше обявен за финалист след вътрешен елиминационен дуел със софтуерния милионер Митко Караиванов. Двамата бяха равностойни в повечето игри, но в най-тежката от тях автомонтьорът показа превъзходство.

Дуелистите трябваше да мъкнат торби с пясък през огромни препятствия, да смучат вино с маркуч и да го пренасят в устите си. Водещият Андрей припомни, че това е едно от най-жестоките изпитания в шоуто и че през миналия сезон Дидо от D2 го е преодолял, отстранявайки непобедимия Нури.

Резултатът сега беше в полза на Красимир, който пренесе 3785 грама вино. Митко отчете 3650 грама.

Въпреки че падна на метри преди финала, софтуерният милионер не се отчая.

"Фермата" промени живота ми, никога няма да я забравя", каза Караиванов, който се сгоди в шоуто. Той влезе в стопанството с надеждата да бъде вдъхновяващ пример за онези, които искат да се върнат в България и да правят бизнес тук.

Вторият мъж финалист във "Фермата" ще стане ясен след елиминационния дуел между военния Станислав и фитнестреньора Сами.

От жените в последната, епична битка на 14 декември, ще участват детската учителка Маргарита и конярката Веселка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
13
 
14
 
! Отговори
737373 преди 4 години
Най-големите смешници на финал тази година .Селянията от Борима Даскалицата ... пълна трагедия
6
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пот, вино, татоси, автомонтьор... мечтата на всеки българин. Урааа пренесъл 3кила вино. Велико постижение! Що ли не се хванах и аз на времето с тия работи, ами седнах да уча и сега взимам 5цифрена заплата и не гледам подобни просотии, да ме пита някой!
5
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4хайде старите комплекси от едно време, че ако някой е милионер трябва да се държи като балкански ром - сватбар или шеф-де-гара. Малко са, но все пак има хора които са забогатели по нормален начин, а не чрез далавери. Такива хора си остават земни и не виждат смисъл да се надуват все едно свирят на туба
4
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"милионера" - милионерите не участват в такива предавания...фермата, биг брадър...
3
9
 
26
 
! Отговори
наблЮдИтел преди 4 години
всичко е нагласено.Митко ако искаше да спечели щеше да сложи 5 точки на алманаха, а там автомонтьора няма никакъв шанс.
2
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
99% от спечелилите някаква сума от игра, в световен мащаб, до 2-рата година ги издухват. Та 1-ви е прав, ще има купон почерпка една кола "нов внос" за майсторчето БМВ естествено, едно ай фонче, някоя позъорска дрешка и догодина финал. Както и да е конярката не е лошо момиче и е с две дечица, ама тоя суяк Краси падна при предишния дуел ама не си призна, загуби си още тогава честта.
1
23
 
44
 
! Отговори
saki преди 4 години
Тоя Краси, военния и малката от Борима, каквото и да приказват и обещават, спечелят ли парите ,първата им работа ще е да си купят някоя мазна трошка за 20000 лева , а останалото ще го изпият по чалга заведенията и на хазарт. Просто от такива хора е ясно какво може да се очаква. те не могат да се надскочат.