Сами Хоссни стана последният финалист във "Фермата"

С Маргарита, Веселка и Краси ще се борят за 100 000 лв.
13 дек 2019 11:47, Александър Попов
16
Сами Хоссни стана последният финалист във "Фермата"
Финалистите Сами, Маргарита, Веселка и Краси. Снимка: Фермата

Фитнес треньорът Сами Хоссни стана последният финалист в петия сезон на "Фермата", след като удържа категорична победа срещу военния Станислав Борисов. Двамата най-добре подготвени физически мъже влязоха в схватка с тежки изпитания, които буквално ги оставиха без дъх. Сами се оказа по-силен и спечели, а Станислав стана последният участник, напуснал стопанството преди големия финал.

Така Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на 14 декември, събота.

След разпределяне на опонентите в решаващите битки амбициозна учителка Маргарита остана без съпернички и автоматично се класира на финала.

Многодетната майка Веселка стана втората жена финалист, след като  разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана Виткова. По този начин тя отстрани не само нея, но и дъщеря й Велислава Димитрова, с която влязоха като един играч в шоуто.

Автомонтьорът Красимир Джунов осигури мястото си на финала на 14 декември като показа превъзходство в тежка битка със софтуерния инженер Димитър Караиванов.

На 14 декември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще проследят на живо битката на четиримата финалисти и ще изберат кой от тях е най-достоен да спечели наградата от 100 000 лева чрез смс гласуване.

Победителят в пети сезон ще бъде определен по 3 различни един от друг компонента, които ще станат ясни в събота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: ФерматаСами Хоссни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станислав беше най-стойностният участник. Бих искал да срещам повече хора като него. Той е истинският победител за мен, въпреки че не взе парите.
10
4
 
17
 
! Отговори
До10 преди 4 години
И защо да не иэбере майката,след като едната го играеше главата,а другата краката и се измъкваха от ратайство и дуели. 2в1 не е равно на 1. Онова вироглавото да се научи поне малко да се вслушва в майка си. Впрочем голямата тъпня е да се пускат двама срещу всеки един. Следващият път ги избирайте по двойки,ако искате равнопоставеност.
9
33
 
22
 
! Отговори
Фермата преди 4 години
От четиримата най-достойният е.Самми. Веселка е противна, долна ***, мързелива, проста и т.н.Защо не си избра дъщерята, а предпочете два пъти по- възрастна жена. Не й стиска. На Красимир двамата Митков и.му подариха победата А учителката е истерична, хитра и лукава жена.
8
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И К'ВО???
7
4
 
18
 
! Отговори
мдаааа преди 4 години
много важна информация!
6
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз бях за Станислав - Единствения Достоен да спечели !всичките други са най-малкото противни ................
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРЕМЕННАТА РОДИ ЛИ?
4
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-слабият сезон.Превърнаха го в биг брадър...
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ехе, страшна новина! не знам какво щяхме да правим без тази информация..
2
38
 
16
 
! Отговори
Съм Емил Попов преди 4 години
Много силен сезон! Беше удоволствие да гледам развитието на героите. Успех и късмет на всички - участници, продукция и финалисти.
1
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веселка ще победи,всичко е ясно натъкмено!