Дженифър Анистън пак разби Instagram

Постна снимка с Лиса Кудроу и Кортни Кокс
14 яну 2020 20:08, Ивета Иванова
6
Дженифър Анистън пак разби Instagram
Снимка: БГНЕС

Феновете очакваха Дженифър Анистън да се появи на церемонията по връчването на наградите "Critics Choice Awards", но тя прекара неделната вечер по по-интересен начин.

Актрисата не беше номинирана в никоя от категориите, но се очакваше да бъде сред специалните гости. Джен обаче е решила да бъде в компанията на колежките си от "Приятели" - Кортни Кокс и Лиса Кудроу, вместо да ходи на бляскавата церемония.
 
Звездата постна снимка с двете дами в профила си в Instagram, а кадърът събра над 6 млн. харесвания само за 7 часа.  Почитателите много се зарадваха на снимката и факта, че момичетата отново са заедно и поддържат приятелството си.
 
"Такова съдържание трябва да виждаме", "Трите красавици", "Обичам това приятелство", пишат те. 
 
Актрисата предизвика истински фурор, когато си направи акаунт в тази социална мрежа. Тя дебютира в Instagram през октомври. Тогава звездата публикува селфи с всичките си колеги от сериала "Приятели" - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.
 
"И сега сме приятели в Instagram също", написа тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
34
 
! Отговори
СТАВРИ преди 4 години
ГОТИНА Е ДЖЕНИФЪР.....СЛАДУРАНА....БРАВО....!!!!!
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От трите приятелки само Кортни Кокс е красива.Другите две посредствена 'убост.
4
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една прекрасна жена и актриса, постигнала много в професионален план. Стига сте гледали личния ѝ живот и това дали имала деца. За съжаление не попадна на свестенмъж, а може и да е имала здравословен проблем, само тя си знае.
3
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много противна жена.
2
17
 
39
 
! Отговори
Царски Офицеръ преди 4 години
Жалко е, красива и добра жена, но подхлъзнала се по лъжеценностната система на евреите и заменила битието си на православна християнка с това на холивудски содомит. Сега, вече на 52 години, бездетна и с няколко котки, може би си дава сметка, че парите са просто дългов инструмент на евреите, за да покоряват душите на гоите и реално нямат никаква истинска стойност. Въпреки всичко Джен е симпатична!
1
9
 
34
 
! Отговори
Шушоценител преди 4 години
Искам да и разбия шушито с език, а после с нещо друго. Страхотна е.