Кралицата, Меган и Кейт в кафяво - защо?

И трите дами залагат на кафяви тоалети в последните дни
17 яну 2020 14:22, Ивета Иванова
15
Кралицата, Меган и Кейт в кафяво - защо?
Снимка: БГНЕС

В последните дни една от най-горещите теми е оттеглянето на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл от кралското семейство. Те обявиха това на 8 януари и шокиха много фенове.

Но от британското издание на "Cosmopolitan" забелязват нещо интересно - че трите най-известни дами от семейството - кралица Елизабет Втора, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се обличат в еднакъв цвят от началото на годината. И трите залагат на тоалетите в кафяво.
 
Само няколко часа преди официалното съобщение на херцозите на Съсекс, Меган беше снимана в Канада с поло, пола и токчета в кафяво, както и с палто в кремаво.
 
Кралицата се появи в кафяв костюм на първото си публично събитие след съобщението на Хари и Меган. Тя беше заснета в автомобил по пътя към църквата. От списанието изтъкват, че кралица Елизабет често залага на цветните и ярки костюми и те са нейна запазена марка, редовно се появява с костюми на кралския дизайнер Анджела Кели. Но сега тя също е избрала приглушен нюанс на кафявото за тоалета си.
 
Според материал на "BBC", кралицата веднъж казала: "Ако нося бежово, никой няма да знае коя съм".
 
Кураторът на изложбите от Кралския колекционен тръст Каролин де Гуита казва пред "New York Times": "Кралицата винаги е знаела, че тя трябва да се отличава от тълпата и затова шапките винаги са играли важна роля в нейния гардероб".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 10 е добре де печелите.Това го написах да може поне малко да се прикрие срама от това че цялото кралско семейство се е ос.ра.ло и явно се и потило докато го прави.Все пак да те обвинят във фашизъм звучи някак по-добре от това да те нарекат др.ис.льо.Явно обаче не може ДС се прикрие и сори английски гущер дето уби Даяна на не става, насраното много личи.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми Англия и началника и САЩ нали ги напъна фашизъм и мразят всичко що не е англичани, в кафяво са да покажат солидарност с Хитлер и Вермахта.Разбира се когато става дума някой да им върши черната работа дето ги мързи да си я свършат сами или да им прави открития дето те самите са прекалено безмозъчни да ги направят, всичките англоговорящи забравят фашизма и ги напъва интернационализъм.Абе с една дума английски джейдъри днес тъй утре обратно като нашия Хърмаяни Яйев имам точно.
8
0
 
16
 
! Отговори
Болшевик преди 4 години
Петка:-Другарю Чапай, защо ви е червена ризата?-Ех и ти, Петка, естествено защото ако вражески куршум ме рани в бой, да не си личи кръвта и да не се страхуват другарите.-Благодаря другарю Чапай, сега ми стана ясно защо са ви кафяви панталоните.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потни подмишници-смрад!
6
1
 
4
 
! Отговори
Нормален селянин преди 4 години
Не ми става ясно... нас какво ни интересува какво облича някакво изкопаемо?
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А аз забелязвам нещо още по-интересно - тая жена се е изпотила под мищницата и си личи... Ау, каква трагедия само!
4
0
 
17
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Разстройство бате ... да не личи много ...
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За меган е ясно - слага кафяво за да изглежда бледолика. Останалите не разбирам защо са се наконтили
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да се каже, че това е един доста миризлив цвят явно са се овъртели отвсякъде и не могат да се понасят.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие сериозно ли бълвате по 3 новини на час за Британското кралско семейство?