Сравниха Азис с маймуна, той го прие с насмешка

"Вие нали сте убавци", написа певецът шеговито
25 яну 2020 22:25, Иванка Гъркова
57
Сравниха Азис с маймуна, той го прие с насмешка
Снимка: Булфото

След критиките за прекаленото му окосмяване, последователите на Азис продължиха с нападките. От космите по гърдите му, дискусията, развихрила се в социалните мрежи, се прехвърли върху брадатото му лице. Мнозина намериха голяма прилика между певеца и един от главните герои от филма "Планетата на маймуните". 

И както предния път, царят на попфолка не остана длъжен на хейтърите и реши да отговори на онези, които го сравняват с маймуна. 
 
"Никога не съм имал претенцията да съм хубавец! Нямам проблем с приликата си с тези красиви и умни животни!Имам проблем с хората, които седят зад компютрите и мислят, че изглеждат по-добре", написа Азис във Facebook. 
 
Певецът сподели колажа с негова снимка и тази на маймуната от лентата, като добави: 
 
"Продължавайте да правите колажи. Вие нали сте убавци". 
 
"Ох! Стига! И аз съм цвилеща крава :) и какво ли още не! Ние нали си знаем кои сме, те нека пишат, пишат, там им е утехата, явно! А ти си хубавец. Точка!", написа тв водещата Нели Хаджийска под статуса му. 
 
Още по темата и колажа на Азис четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Азисе помниш ли? преди 4 години
Азисе,казваш:,, Нямам претенции да съм хубав",а едно време се беше изрусил,изебелил,ходеше със сини лещи и носеше рокля. В Един клип си беше наврял някакъв полилей на главата и пееше:,, Как боли!!". Имаше те на билборд с доста разголени задни части срещу паметника на Левски и ти го сваляха 3 пъти. Беше женен за Китаеца от Люлин,който по-късно се ожени за жена. Нима не беше суета твоето? Ако ще пееш на сцената,поне не плаши публиката. Не се навличай пак с рокля,ама се обръсни поне.
23
2
 
1
 
! Отговори
Азис е добър човек преди 4 години
Да е жив и здрав и Азис и всичките му близки тои е честен човек изкарва си парите с честен труд какво му завиждате мъж е харесва жени другото е просто шоу/театро дай Боже на всички дори на тези който ме мразят мен и Азис толкова пари като на Васил/Азис дай Боже амин!!!
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аве ей хейтъраци , долу ръцете от Азиз, той е националното ни богатство
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"той го прие с насмешка" - едва ли. Предния път когато един руски комик си направи бъзик с него, Васето толкова се комплексира, че в ефир тръгна да плюе по всички руснаци на куп.
20
0
 
4
 
! Отговори
УМЕН преди 4 години
Ако не друго се посмяхме на аванта с коментарите на г...ърба на клетия Хазис. Имаше няколко култови да не кажа и шедьовърни.
19
1
 
10
 
! Отговори
От Валхала преди 4 години
Никой не и е очаквал да го сравнят с Тор или с Рагнар Лотброк. Обикновенно на каквото приличаш с това те сравняват.
18
13
 
3
 
! Отговори
Няма значение преди 4 години
На балканите няма човек който да не знае кой е Азис, да не забравяме, че е в световния списък на Ню Йорк таймс. Смейте му се ама като се натряскате си го пускате и си казвате "тоя *** много пее" човека е космонавт, а вие сте толкова ниско в хранителната верига че сте под земята
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кой зоопарк се отнася статията и какво е това животно азис?
16
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Азис е голям мъж!Не можете да му стъпите на малкото пръстче!Толкова сте жалки,че повече няма на къде!?Баси елементарните бoклyци,баси чудото!
15
3
 
14
 
! Отговори
Милоско преди 4 години
Тоя си правеше ,,Травестит-шоу,, за да ви зариби да го слушате! Сега си се е върнал към корените; а демек обикновен .... от маалата на Костинброд.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У у у у
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е много анти с жанра който изпълнява и визията с която парадира толкова години но не е истина колко ограничени хора има в тази страна.
12
1
 
8
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
Все пак съжалете животните .!.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На дъртия *** и пъпа му мирише.
10
11
 
6
 
! Отговори
от сидни,Аав$тралия преди 4 години
Аз този съм го оправял заедно с Свщенния Гущер. После заминах за Сидней
9
7
 
2
 
! Отговори
Бат Манаф преди 4 години
Велизар, чедо, айде идвай си на селУ вечИ. И снахата да доведеш. Ама да се пообръсне малко тук-таме, за да на плаши кпкошкитИ и прАсИтУ. Шъ съ стресира добичето, чИ ко прайм тогава!? Бати ти *** от Червена вода РусИнскУ
8
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз го сравнявам със Серго-лявото, на никой друг не прелича
7
19
 
23
 
! Отговори
До #26 преди 4 години
Нито някой ви е канил на концерт, нито някой ви е принудил да посетите концерт на Азис.Но, щом искате да си плащате...ами давайте!А Азис много хубавичко и умничко си отговаря на онези, които плюят всекиго, всичко и навсякъде по 24 часа в денонощието. Толкова е просто: харесва ви даден изпълнител - концертите му са за вас.Не харесвате даден изпълнител - значи не посещавайте концертите му.Дръжте се, обаче, възпитано и човешки: не плюйте и не обиждайте.
6
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бих си платил, за да НЕ му ходя на концерт.
5
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо да се обижда. Въобще цялата представа за този тип музика е толкова свързана със първобитното,просташкото,животинското в човека ,че няма как да се обижда никой.Лошото е ,че много хора слушат тази маймунска музика и се правят на маймуни.