Бийбър: Не трябва да съм жив!

Изпълнителят говори открито за проблемите си пред фенове
28 яну 2020 17:15, Дарена Найденова
19
Бийбър: Не трябва да съм жив!
БГНЕС

Джъстин Бийбър не крие нищо от почитателите си. Звездата беше в Лос Анджелис, за да представи последния си албум и реши да бъде напълно откровен за изминалите няколко години. Изпълнителят си взе почивка от музиката през 2016 година, когато прекрати преждевременно последното си турне заради емоционални проблеми.

Постепенно той успя да си стъпи на краката, ожени се за Хейли Бийбър и завърши шестия си студиен албум. Всичко това обаче му се струва като сън, тъй като изпълнителят смята, че не е трябвало да бъде тук.
 
По време на среща с феновете той благодари на мениджъра си Скутър Браун, с когото са от самото начало на музикалната кариера на Бийбър. „Заедно с теб се изправихме срещу сериозни предизвикателства“, каза той.
 
Изпълнителят зачекна и темата за славата, която придобива още на 13 години. Той признава, че е бил наранен от индустрията и от хората, с които е работил. Бийбър не спомена имена, но заяви, че е бил несигурен на кого може да има доверие през трудните моменти в живота си. Това силно е повлияло и на емоционалното му състояние.
 
„Мисля, че не трябва да съм жив, още по-малко – успял“.
 
Още от изповедта на Джъстин Бийбър четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кат смени белото с нещо по твърдо и мое да даде фира.
12
2
 
3
 
! Отговори
Мими преди 4 години
До АнонименА ти за какво живееш, освен да пръскаш негативизъм, разбира се???
11
3
 
4
 
! Отговори
Мартина преди 4 години
До АнонименТи ли да си известен??? Той поне има някакъв талант, за разлика от теб скапан ***.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой знае за какво става дума, аз нищо не разбрах, толкова бил наранен от индустрията че чак мисли че не трябва да е жив..
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
така и не разбрах защо е известен този човек
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ще ни занимавате с депресия айде за проблемите на децата в БГ. Всеки втори пуши джонка, някой са и на тежки синтетики, момичетата курвеят и шмъркат за малкото серотонин и допамин. и всичко щото докато се измъкнеш от тая пумия живота ти ще е минал. Дори няма да споменавам за родителите които отсъстват и за тези на които им е писнало и са теглили чертата. Такива като биберчо и айлиш депресията им е от лиготия. Да хората са студени и те използват, но така е навсякъде и всеки сам се оправя
7
0
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЕ МИ Е ЛЮБИМ НО НЕ МИСЛЯ, ЧЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ДА УМРЕ!!!А ИНАЧЕ ТАКИВА КАТО БУДА, ЧЕРЕПА И ОЧИТЕ ЕМБЛЕМАТИЧНИ ИЗЕДНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ СА СИ ЖИВИ ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВО!!!
6
0
 
8
 
! Отговори
Покъртително! преди 4 години
Изкъртен съм, като фаянсова плочка от стара баня...;)
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм вярвал, че можем да сме на едно мнение за нещо с този
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3 ако направи всичко което си описал не от робот от Правец ми от Терминатора по-устойчив ще стане.Но липсата му на главен мозък и това няма да компенсира.За съжаление дрогата дето я бърка в мазето в домашната бидоня и я смесва със сливовица и реванол и я смуче яко с маркуча вече му е детонирала тиквича.
3
2
 
31
 
! Отговори
. преди 4 години
Можем да му излекуваме депресията като го поканим 1 месец да живее в Перник. След това като се прибере и ще е като нов в главата. Докато е тук може да прави и кратки пътешествия сред дивата природа по устието на река Марица и да разсъждава защо рибата плува по повърхността на водата. На изпроводяк е добре да види и снимков материал как се загробват хиляди живи прасета. Емоционалното му състояние ще стане устойчиво като на робот от завода в Правец.
2
1
 
15
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Що за статия? Да му имам проблемите, аз на този... Ама, че ***...
1
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано още дълги години ни радва с музиката си.