Били Айлиш планирала да се самоубие

Разкритието направи самата певица
29 яну 2020 13:05, Ивета Иванова
48
Били Айлиш планирала да се самоубие
Снимка: БГНЕС

Били Айлиш проговори открито за депресията си.

Тийн сензацията разкри, че е мислила да се самоубие през 2018 г. и не е вярвала, че ще доживее своя 17-и рожден ден, който беше през декември 2018 г.
 
"Бях толкова нещастна през онази година. Не изпитвах радост. Искрено вярвах, че няма да успея да достигна 17-годишна възраст", каза тя в "The Gayle King Grammy Special".
 
Тя описва тежкия период от своя живот в песента "Bury a Friend". Парчето е посветено на момент от живота ѝ, в който е мислила да скочи от прозореца в хотелска стая в Берлин.
 
"Спомням си как плаках, защото си мислех, че това е начина, по който ще умра", коментира звездата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
2
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Извинявам се за правописните ми грешки, не са от незнание, а от клавиатурата ми. Да се застраховам преди и мен да сте ме оплюли...
33
2
 
6
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Поне се опитвам да бъда Човек! Това да сте добри хора не е болест! Пробвайте! Казва ви го момиче на 21 години, което след много малко време ще възпитава децата на нашата родина. Силно се надявам да успея да изградя хора, които да са малко по-стойностни, добри и подкрепящи хора,защото България има животоспасяваща нужда от тях.
32
1
 
3
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Цените чуждия успях за да успеете и вие да постигнете нещо! С тази негативна енергия до никъде не се стига... Не гнийте, а процъфтявайте! Дори в момента не говоря за конкретния артист, а я харесвам и може би и вие бихте разбрали защо ако бяхте прочели нещо за това момиче. Но проблема е съвсем различен и не защитавам конкретно нея, а всички хора, чийто мечти и потенциал е бил стъпкан от хора като вас! Подкрепяте околните за да има кой да подкрепи и вас! Не сте велики! И аз не съм!
31
1
 
5
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Изчетох ужасно изчерпателни коментари за това как момичето спечелило "Грами" е наркоманка, търси внимание, всичко е PR и какво ли още не. Българите сме доста забавни хора... Не правим нищо с нашия личен живот, но успяваме да критикуваме успехите на други хора. Грозно е. Научете се на първо място да бъдете Човеци, а не коментатори... Само глупави хора смеят да критикуват някой, за който не знаят абсолютно нищо. Какво толкова сте направили вие? Нима сте перфектните певци, композитори, АРТИСТИ?
30
1
 
5
 
! Отговори
Фенка преди 4 години
Има още мноого да ви разказвам. Има Торетс, Майка и е актриса, брат и е също известен с музиката си , не намирам повод за който да се каже, че и трябват пари.Всичко нейно е труд.Поставете се на нейно място- известни, но много тъжни и депресирани, никой не ви вярва и най-вероятно не търсите пари...Аз съм само на 13, но разбирам ввсички нейни чувства прекрасно. Тя изразява всичк,което мисли в песните си и това ме докосва много. Замислете се *** такива!!!!!!
29
1
 
5
 
! Отговори
Фенка преди 4 години
Продължавам коментара си. Всички нейни фенове по концерти и където и да е, те са винаги до нея. Тя сама на всички концерти се случва да плаче, и то не само веднъж. Качвала е клипчета когато плаче и т.н. Тя има ТОРЕТС ако случайно и най-вероятно не знаете. Всеки човек си има проблеми. Тя не го прави за пари, защото просто семейството и не се нуждае, тя печели всички от много труд , изразява чувствата си в песните и за това ние феновете го чувстваме толкова силно.Плюс Майка и е актриса, според вас
28
1
 
5
 
! Отговори
Фенка преди 4 години
Аве маняци може ли да сте толкова ***. Начи първо никой от тези, които са писали в коментарите, че е бездарна и прави всичко за пари явно изобщо си нямат и грам представа за какво и за кой става въпрос. Аз огромна фекан и знам абсолютно всичк за нея.Родителите и са разказвали колко зле се е чувстала, какво е преживяла, но въпреки това тя не е преодоляла всичко и нещото, което иска да постигне през живота си е да остане щастлива. Тя има огромна подкрепа от всички около нея и всички фенове .
27
16
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Поредното бездарие.
26
9
 
20
 
! Отговори
Били преди 4 години
много симпатично и талантливо момиче, харесвам ! :)
25
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не коментирам певицата, не съм запознат с творчеството й. Но депресията си е реална болест - няма значение дали си беден, богат, умен или т.ъп. Хване ли те, не намериш ли начин да излезеш от нея, почваш да мислиш за самоубийство. Човек, който не се е сблъсквал с депресия, няма как да разбере за какво става въпрос. Но има хора, които се преструват и парадират с депресията, а това е като да парадираш, че имаш рак. По този начин се вреди на истинските болните, на които никой не обръща внимание.
24
10
 
9
 
! Отговори
ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ преди 4 години
Били кой?
23
3
 
9
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Мрежата настръхна
22
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази е просто.... кой я докара до световна слава, че и.толкова Грами да й дадат?!!! Гърчи се като плазмодий на сцената изплезена, и. няма даже гласа на Бритни Спиърс! И сега ни го натрапват американците като.някакъв музикален феномен... Пълен.ъндърграунд ***. А! И Грами са вече голям ***!!
21
14
 
10
 
! Отговори
Аз преди 4 години
За пари ще каже и че е искала да стане мъж , кон , стоножка или ряпа ... иначе готина коса за гледане ако не е до мен :)
20
6
 
0
 
! Отговори
А иначе тази година преди 4 години
Ще паднат някой други ... някой неща ще се случат, защото изкуството иска да се случат! Други неща се случват, защото изкуството трябва да се случи, но да ... ще можем да го ударим и първият прозорец ще е след три години! И защо трябва да го ударим ... защото иначе всички ще сме многоооо прецакани. Не сме първа младост, но заедно ще можем да ударим тази форма! Копеленцето дето прецака толкова много животи!
19
22
 
4
 
! Отговори
Кибик преди 4 години
Скачай! Скачай! Скачай!
18
1
 
7
 
! Отговори
Не може по-рано преди 4 години
Сложно е за обяснение , всеки от тях си има лични неща за довършване ...
17
2
 
0
 
! Отговори
Ако ни повикаш преди 4 години
Правилно ще го ударим...
16
7
 
21
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Мила, не си оригинална. Това вече беше използвано от оня другия англичанин, дето спечели Мюзик айдъл... Забравих му името, ама как да ви помня имената, като сте за една-две години на сцена и изчезвате...
15
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сатанистка. Личи си от пръв поглед.