Блейк Лайвли отново е тук - по-красива отвсякога

Актрисата блесна на червения клими на наградите "Грами"
29 яну 2020 18:49, Дарена Найденова
9
Блейк Лайвли отново е тук - по-красива отвсякога
БГНЕС

Блейк Лайвли отново е тук. Актрисата започна промотирането на новия си филм „The Rhythm Section“ и това е чудесна възможност да покаже на света своя стил. Звездата беше напуснала за малко сцената, за да се погрижи за третото си дете, което се появи на бял свят през октомври 2019 година. Това накара феновете дълго да чакат преди отново да я видят на червения килим.

Спокойно можем да кажем, че чакането определено си заслужаваше. Блейк се появи на частна прожекция на „The Rhythm Section“ в Музикалната академия в Бруклин, Ню Йорк. Актрисата изглеждаше невероятно в дълга черна рокля, която очертаваше тялото ѝ. Лайвли допълни визията си с черни кожени ръкавици и черни дълги ботуши.
 
Изборът ѝ на дрехи съвсем не е случаен. Блейк е известна с това, че се облича по същия начин като своята героиня във всеки един проект. Това сме го виждали и при други светски събития, свързани с промотирането на нейни филми. През 2018 година на екран излезе „A Simple Favor“, в който персонажът на Лайвли носи само костюми. Точно така се появяваше и актрисата почти навсякъде.
 
Новият ѝ филм обаче изисква изцяло друга визия. „The Rhythm Section“ разказва историята на Стефани Патрик, която е шпионин и се опитва да разкрие истината около самолетна катастрофа, която убива цялото ѝ семейство. След като разбира, че това не е инцидент, Патрик започва мисия с цел да намери виновниците.
 
За да изпълни напълно плана си, тя трябва добре да се дегизира и да използва доста различни визии. Лайвли повдигна леко завесата, когато сподели със своите фенове кадри от снимачната площадка на филма. 
 
Още за завръщането на Блейк Лавили четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 4 години
Много красива,винаги усмихната и стилна жена, и добра актриса.Много хубава двойка са с Райън Р.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотна жена и актриса- скоро гледах A Simple Favor/2018/ където играе невероятно. А и майка на 3 деца - браво!
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали и миришат краката?
3
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГРОЗНА Е!
2
3
 
7
 
! Отговори
беберон преди 4 години
Има прекрасни гърди. Определено има с какво да блесне в обществото. Гърдите са много важни аксесоари за външния вид на една жена.
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е готина и филмите й са смислени.