Анистън спира да пие, за да си върне Брад Пит?

Това твърдят източници
14 фев 2020 17:45, Ивета Иванова
36
Анистън спира да пие, за да си върне Брад Пит?
Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън планирала да спре алкохола, за да може да спечели обратно бившия си съпруг Брад Пит. И двамата в момента са необвързани и са в приятелски отношения, затова се появиха слухове, че е възможно те отново да се съберат.

Актрисата скоро навърши 51 години и запознати посочват, че тя би направила всичко, за да се събере с Брад и да спечели сърцето му. Дори да се откаже завинаги от алкохола.
 
Пит имаше проблеми с пиенето през последните 2-3 десетилетия, но от 2017 г. той е трезвен.
 
"Джен и нейните приятели бяха скептични, но сега те видяха, че Брад наистина е трезвен. И жестока истина беше осъзната от Джен", казват източници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
а бе, преди 4 години
Ако ще и на челна стойка да застане Джейн,ще си го върне ама друг път.Такива слухове се пускат само от приближени до нея злонамерени хора за да и подклаждат напразни надежди.
33
0
 
5
 
! Отговори
Един преди 4 години
Ама е тя ли си сръбва!?
32
0
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Да правят каквото си искат....То за Брад и аз ще спра да пия, ама няма много голям смисъл от това. Харесах коментарите, с чувство за хумор и не толкова злобни като друг път!
31
1
 
3
 
! Отговори
Скоч преди 4 години
Че защо да спира да пие? Като пияна жена весела къща е казал народа.
30
0
 
6
 
! Отговори
Angie преди 4 години
Най-лесно е да съдиш някого без да знаеш ситуациите ,какви са били ,вместо някой хора да си оправят своя собствен живот са тръгнали да оправят и съдят живота на другите без да знаят какво е било ,как и защо ,и най-лесно е да обиждаш !
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен123 преди 4 години
Съдбата си е съдба и никой не може да я промени това е !
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен123 преди 4 години
До АнонименАнджелина никой не е разделяла ,изборът си е бил на Брад , щом се е разделил с Дженифър значи не е бил щастлив с нея , я ми кажете нещо ако един човек не се чуства ок и не е щастлив с даден човек вие какво бихте направили ,естествено ще търсите щастието си някъде другате ,Бракът на Джен и Брад е бил обречен още преди Анджелина да се появи ,и дори самата Джен го споделя в интервю ,след като се разделя с Брад че просто е усещала че той не се е чуствал щастлив с нея като чели !
27
4
 
6
 
! Отговори
Jennifer Who? преди 4 години
До ХахахахахахахахаТова че ти не виждаш и си сляп си е твой проблем,миличък ;) Дори и след двойната мастектомия и хистеректория която тя си направи в името на семейството си ,тя пак си е красива ;)
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Брат е на 50 г. 2-3 десетилетия назад значи имал е проблем с алкохола на 20 г???? А мисля ,че под 21 г е забранен алкохола в САЩ. Претупана статия, а авторът я написал, за да вземе 20 лв за празника.
25
10
 
6
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
До тая е нищо в сравнение с Анджелина ,която е в пъти по красива от нея ,Кое и е красивото на оная смахната вещица Джоли, бе???
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е рекламен трик. Двамата се събират за една снимка и всички пощуряват. Хората имат нужда да вярват в такива истории - шавливият принц се поправя и се прибира при добрата процеса, а злата вещица която ги е разделила зеленее от яд.
23
1
 
7
 
! Отговори
ддд преди 4 години
Когато се опитваш да се върнеш бившият си отново ,но след една година ти бие шута ! :D
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен123 преди 4 години
До АнонименНапълно си прав !
21
0
 
8
 
! Отговори
Jennifer Who? преди 4 години
А и тази новина незнам от къде сте я взели ,но очевидно е че е поредната българска измислица защото не я видях в американските таблоиди ,интересно ! :D
20
1
 
4
 
! Отговори
Jennifer Who? преди 4 години
Автогол
19
13
 
11
 
! Отговори
Jennifer Who? преди 4 години
Изобщо никога не са си подхождали ,Брад е красив ,секси ,а тая е нищо в сравнение с Анджелина ,която е в пъти по красива от нея ,а и ще бъде смешно ако се съберат ,защото и двамата ще осъзнаят че няма да бъдат щастливи ,ще се разделят отново ,така че да не си въобразява разни глупости в главата ;) ще си вкара автгол ,тя не е за него нито пък той за нея
18
0
 
10
 
! Отговори
??? преди 4 години
От заглавието разбираме ,че Дженифер пие и има проблеми с алкохола. Но текста отдолу ни уверява, че Брат Пит е проблемния и той всъщност е спрял да пие. Ако и двамата пият,какъв е проблема? Ако тя обича да си попийва ,защо Брат ще спира алкохола ,за да й се хареса? По скоро би се харесал на Анджелина, нали се разведоха заради това ,че той пие? Зле измислена или зле преписана новина?
17
1
 
7
 
! Отговори
17:50 преди 4 години
Те сега тъкмо започват хората да пият, а пък тя спирала.
16
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези двамата са супер за мене. Ако се съберат наистина ще бъде едно добро нещо.
15
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е как така..Той е много по вече от нея. Нито е хубава, нито толкова кадърна. Той може да има която си поиска.