Гаджето на Ал Пачино го заряза - бил стар и стиснат

Майтал Дохан чак сега открила, че не са един за друг
19 фев 2020 19:20, Дарена Найденова
67
Гаджето на Ал Пачино го заряза - бил стар и стиснат
Getty Images

Бившата приятелка на Ал Пачино Майтал Дохан разказа каква е причината за раздялата между двамата. За връзка между тях се говореше от 2018 година и бяха заедно на премиерата на последния му филм „Ирландецът“ само преди няколко месеца.

Отношенията им обаче бързо са се влошили, а голяма роля за прекратяване на връзката е изиграла възрастовата разлика и това, че Пачино е бил стиснат. Поне това твърди Дохан пред израелското списание „Lalsha“. Слухове за раздяла между двамата се завъртяха в интернет, след като актьорът присъства соло на наградите „Оскар“ през февруари.
 
„Трудно е да бъдеш с толкова стар човек, дори той да е Ал Пачино“, казва Майтал.
 
Тя допълва, че дълго време се е опитвала да не обръща внимание на възрастовата разлика, но въпреки това любовта им не издържала. „Скарахме се и аз го напуснах, но винаги ще го оценявам и ще бъда до него, ако той има нужда от мен“. Дохан се надява двамата да останат приятели и признава, че не съжалява за връзката си с актьора.
 
Още за връзката между Ал Пачино и Майтал Дохан четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази не се казва Майтал,а МАЙТАП.😁😁😁😁
52
5
 
5
 
! Отговори
Роси преди 4 години
Ако е бил стиснат, я разбирам. На тези години, той би трябвало да знае, че за да е с някоя жена изобщо, не би трябвало да е обидно стиснат, след като е мъж с възможности. Хаха, да не говорим за българите, които над 60 хем искат секс, хем ей така без нищо.
51
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А можеби той и е бил шута. Незнаем.
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-скоро е че умно е отказвал да си пръска парите по някаква златотърсачка. Това е причината. А че бил стар и имали голяма разлика във възрастта, това не го ли е видяла преди да му стане гадже?
49
4
 
9
 
! Отговори
Рая преди 4 години
Нали и тя има нужди като жена. Той едва ли успява :-)
48
2
 
13
 
! Отговори
бг преди 4 години
Споко, тфа жените са цяла мафия ...
47
1
 
14
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Интересното в коментара на тоа е думата стиснат.....
46
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя па тая много алчна бе!Като падаха кинти, всичко беше ОК нали?
45
1
 
26
 
! Отговори
HH преди 4 години
Е тя стар си го е взела, какво иска??? *** е кофти да не можеж да щипеш кинти де :)
44
6
 
2
 
! Отговори
кликов преди 4 години
Кой на Ал Пачино?!?
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A какво ще кажете за Марлон Брандо Харисън Форд има много добри и Сталоун и Шварценер са много добри макар ,че не са толкова драматични а екшън насочени
42
14
 
3
 
! Отговори
Онанимен преди 4 години
Ален Делон, Жан Пол Белмондо и други стари актьори са много по-добри от Ал Пачино и Де Ниро. Майкъл Дъглас също е по-добър от Ал Пачино и Де ниро...
41
4
 
22
 
! Отговори
Щом преди 4 години
свършат парите и започват кавгите?!?Докато и поемал разноските и задоволявал капризите,претенциите,исканията бил добър,независимо,че по-стар,а сега,като се осъзнал и спрял да дава,бил дърт и стиснат?!?Явно,не само българските жени,но и другите по-света разсъждават по-един и същ начин?!?Абе пикае ли клекнало,не ми говори и не ми го хвали,само го е.....и!!!!
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе не е лесно дори да и богат и велик актьор.Замиришеш ли на земя,не пари и слава а и колкото и да си известен, не ставаш!Всяко нещо с времето си.Пари и да хвърля по някоя,истинска обич няма да има.На финала богат но сам.Щастието не е в парите.
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната *** дето не си хванала слаб и безработен а некъв за пари
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Матап Духан нещо е объркала с изчисленията.
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не й се сменят старчески памперси, и си е била камшика . Разбира се,чак след две години брак го е осъзнала , ама то това е неслучайно ...
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 37Лющи се мозъкът ти на тебе. Това е 70-годишен дядо, който през по-голямата част от времето мисли дали няма да умре всеки момент, а не за секс. Либидото му, ако не умряло преди него, то със сигурност рядко като земетресение. Със сигурност е и стар *** вече, а такива не искат любов, не искат обич, не искат нищо. Презадоволени материално, незачитащи чувствата на другите - това си е закон. Разбира се, че нямаше да е с него, ако не беше Ал Пачино. Не просто заради парите.
35
4
 
21
 
! Отговори
Щастливо разведен преди 4 години
А сега да кажат и колко милиончета взема от брачния договор при развода за да ни стане ясно за какво е цялата тая сценка.Такива млади бръмчалки добре се изучиха .На дъртака не му става , затова няма как да го обвини в изнасилванне , ама прави се на много влюбена , подписват брачен договор , както си му е реда в Холивуд , търпи го 1-2 години на негови разноски, и после - непреодолими различия, скръндза бил, лош бил, пиел, и ето я - Млада милионерка .Без да си е мръднала пръста - само краката.
34
2
 
23
 
! Отговори
Стара максима: преди 4 години
"Може да е стар или беден, но не двете едновременно."