Ева Пармакова - за матурите, изпитите и новата песен

Младата певица иска Яворов или Славейков на матурата по литература
20 фев 2020 14:15, Ивета Иванова
18
Ева Пармакова - за матурите, изпитите и новата песен
Снимка: Virginia Records

Съвсем скоро излезе новата песен на Ева Пармакова, която е колаборация с известен турски диджей. Ето какво разказа младата певица пред TeenProblem за работата по проекта, за матурите, кандидатстването в университет и подготовката за абитуриентския бал.

 Новата ти песен "Runnin" е колаборация с турския диджей Hakan Akkus. Как решихте да работите заедно?
 
Всичко стана като на шега, защото с Хакан направихме парчето без дори да се познаваме лично и да сме били заедно в студиото. Той се свърза с мен в Инстаграм, каза ми, че е гледал мои клипове от участието ми в X Factor и много е харесал изпълненията ми и сценичното ми поведение. Писа ми след като излезе дебютното ми парче в Pavell & Venci Venc’ – "Ти губиш" и директно ми предложи да направим песен заедно. Много се зарадвах, обсъдих го с екипа на "Вирджиния Рекърдс", който започна да комуникира с него и няколко имейла по-късно Хакан ни изпрати готов биийт. Влязох в студиото с Иво Добрев и заедно направихме мелодията и текста на "Runnin’". Виждам, че песента се приема добре и благодаря на всички за подкрепата!
 
Тоест, социалните мрежи са повече в полза на артистите?
 
Да, все повече осъзнавам колко голямо влияние имат социалните мрежи и как могат да помогнат и да направят така, че някакви големи неща да ти се случат много по-лесно и бързо.

Смяташ ли, че песента може да стане хит в други страни, благодарение на участието на диджея?
 
Хакан има доста голямо влияние в Турция, откъдето е родом. Отделно екипът ми непрестанно прави стъпки над разпространението на българската музика извън границите на страната ни. Парчето вече е лицензирано в няколко държави – Турция, Русия, Полша, Гърция, Румъния и Израел. Обичам тази песен и се надявам да е успешна и извън България.

Вече имаш и дуети, и самостоятелни песни. Къде се чувстваш по-комфортно?
 
Да, вече имам няколко дуетни парчета. "Lipstick" беше първият ми самостоятелен сингъл, в който се включих активно и като автор, което го прави още по-специален за мен. Когато го записвахме бях изключително щастлива, защото е много по-различно, когато вложиш част от себе си в него. Чувствам се еднакво добре и в дуети, и в самостоятелни парчета.
 
На финала на X Factor ти впечатли публиката с дуета си с Михаела Маринова. А сега двете сте заедно във Virginia Records. Мислили ли сте да направите и авторски дует?
 
Честно казано не сме мислили за това, но защо не? Спомням си, че след изпълнението ни в предаването, Мишето ми каза, че съм ѝ любимата дуетна половинка. Тогава се почувствах прекрасно. Много бих се радвала да направя песен с нея.

Ти си 12-и клас, занимаваш се активно и с музикалната си кариера. Остава ли ти време да учиш за матури и изпити?
 
Точно в момента ми е много напрегнато. Имах доста работа по новата песен и почти всеки ден ходя на интервюта. Трудно е да съчетавам всичко, но съм си избрала да вървя по този път и да правя това, което най-много обичам, не съм очаквала да е лесно. Матурата по избор ще ми е по английски език, защото ми се отдава и не съм притеснена. Трябва да се захвана по-сериозно с ученето по литература.
 
Имаш ли предпочитания за автор, който да се падне на матурата?
 
Много ще се зарадвам, ако се падне нещо на Славейков или Яворов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: звездиЕва Пармакова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За матурите ли?!, аз така, кат я гледам пО ми прилича да пее за *****рите май, ама... явно така му викат вече...
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Песента и Runnin е скучна песен създадена от Вирджиния Рекърдс.Няма нищо оригинално в песента и не знам, как тези хора не са се усетили.
5
2
 
1
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Е, като си горд пустиняк храсталак ли търсиш ?
4
2
 
3
 
! Отговори
до 1... преди 4 години
Чакай, не замесвай това, че е от "провинцията" с това, че ѝ е изписано на лицето каква е. Казвам го като горд пустиняк.
3
1
 
9
 
! Отговори
МНОГО ЛЕКА преди 4 години
Така съм чувал
2
4
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Туй на Пармака унуката ли е?
1
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Провонциална безвкусица!