Кърк Дъглас, Вин Дизел... Кои звезди сменят истинските си имена?

Познавате ли Исур Даниелович Демски?
21 фев 2020 06:00, Дарена Найденова
14
Кърк Дъглас, Вин Дизел... Кои звезди сменят истинските си имена?
БГНЕС

Често съдим по качеството на един филм от това кой играе в него или кой застава зад камерата. Познатите имена ни вдъхват доверие и ни карат да се запътим към салоните, за да видим дали очакванията ни ще се оправдаят. Какво обаче щеше да стане, ако актьорите, които знаем сега, бяха с други имена? Всъщност имало е такава възможност, тъй като много от звездите променят рождените си имена в името на славата.

Вижте кои от известните личности са променили имената си, за да успеят в кариерата си:
 
Кърк Дъглас
 
Кърк Дъглас е роден като Исур Даниелович Демски в семейството на еврейски емигранти от Чауси, Руска империя (днешен Беларус). Родителите му също сменят имената си и от Хършел и Бриана стават Хари и Бърта.
 
През 2015 година Дъглас споделя пред „People“, че е променил имената си преди да започне актьорската си кариера, защото рожденото му име е било твърде еврейско и трудно за произнасяне за Холивуд.
 
„Иска ми се да го бях запазил. По-интересно е“, каза легендата на киното.
 
Джон Леджънд
 
Изпълнителят е роден като Джон Роджър Стивънс, но сценичното му име се създава по време на детството му. „Джон Леджънд е прякор, с който приятелите ми ме наричаха и така си и остана занапред“, казва той пред MTV през 2008 година.
 
Звездата добавя, че постепенно все повече хора са го свързвали с това име и затова той го запазва и до ден-днешен.
 
Вин Дизел
 
Името Марк Синклер говори ли ви нещо? Е, така е роден актьорът Вин Дизел, който познаваме от поредицата „Бързи и яростни“, „Трите хикса“ и много други екшъни. Звездата избира да смени името си, тъй като смята, че няма да пробие с рожденото.
 
Още звезди, които са сменили имената си, четете в Tialoto.bg 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
Helen Mirren = Елена МироноваFreddie Mercury = Фарук БулсараAl Pacino = Alfredo Pacino
13
0
 
2
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Ако Кърк Дъглас се е казвал Исур Даниелович Демски, няма как баща му е бил Хълшел и да е станал Хари. След хвърляне на боб, мисля, че е бил Даниел.
12
0
 
4
 
! Отговори
-|- преди 4 години
... (днешен Беларус) ...Все си мисля, че Беларус а съществително име, женски род, а не - съществително име, мъжки род
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето творчески натури - актьори, писатели, певци ги сменят. Оливия Уайлд, която е Оливия Кокбърн е прекрасен пример Валери Петров също си е сменил името. Елин Пелин, Яворов...Хрито Ботойов, става Христо Ботев...
10
0
 
1
 
! Отговори
. преди 4 години
Отговор - еврейските!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И у нас е така. Истинското име на "актьора" Пирински например е... Заяков.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
така и един индианец в началото на 20-ти век отишъл в кметството да си смени името ... питат го за рожденното му име:- Големият черен кон, който пoри прерията с огън и пушек- А как иската да се казвате:- Пуф-паф
7
1
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Те са богати и известни, а ние сме просто част от масите. Животът започва не на 20, не на 30, а когато станеш богат и досадните битовизми престанат да те безпокоят.
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кърк Дъглас - Родителите му също сменят имената си..." Ехоо, родители на бащата на дядото Майкъл Дъглас са живеели през 80-те години на 19ти век!?! WTF ни занимавате с толкова далечна история!!!!
5
0
 
7
 
! Отговори
Ken преди 4 години
Maurice Joseph Micklewhite Jr. - Michael CaineОт онзи ден Майкъл Кейн вече се казва ... Майкъл Кейн. Омръзнали му проблемите по летищата заради разминаването в имената по документи и това, как хората били убедени, че се нарича.
4
0
 
5
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Говорим за актьори - професоналистки и туруци, не за нормални хора .!.
3
4
 
3
 
! Отговори
Вину Дизелу преди 4 години
Вин Дизел беше рекламно лице на шитваген и Мауди доста време, те го накараха да си смени името на Дизелу, така хората щели да купуват повече дизелови автомобили. Всичко това се случи след пограма върху немската автомобилна индустрия и в частност бензиновите двигатели, японците ги победиха преди десетилетия, смачкаха и американците. Немците видяха единствено решение да сменят технологията, ,защото японците не се занимават с мръсни дизели. Сега плаща обществото - със здравето си и с джоба си
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имената са важни.Оня ден дойде един с първо име Аки. Верно, че беше от турски произход, ама как може да дадеш на детето си в България името Аки? Нали ще го скъсат от подигравки в училище?
1
4
 
15
 
! Отговори
ined преди 4 години
Сега като забранят дизела ще трябва пак да си сменя името