Мили Боби Браун с изповед, затрупвали я с неприлични коментари

Ето какво каза тя
21 фев 2020 11:47, Ивета Иванова
13
Мили Боби Браун с изповед, затрупвали я с неприлични коментари
Снимка: БГНЕС

Мили Боби Браун навърши 16 години на 19 февруари и разчувства феновете си с публикации в социалната мрежа Instagram.

Тя разкри, че много хора са правили неприлични коментари за нея, откакто тя стана известна с ролята си на Илевън в "Stranger Things". Тя започна да играе в сериала, когато беше още на 12 години.
 
"На 16 съм, момичета. Смятам, че трябва промяната да се случи не само за това поколение, но и за следващото. Светът ни се нуждае от доброта и подкрепа, за да може ние, децата, да растем и да успеем. Последните няколко години не бяха лесни, ще призная това. Имаше моменти, в които се ядосвах заради неподходящите, неприлични коментари, сексуализацията и ненужните обиди, които накрая, в резултат, ме накараха да чувствам болка и да съм несигурна", написа тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Stranger преди 4 години
Не коментирайте такива неща като дори не знаете и мъничко от историята и. Тя лично е тормозена в училище и затова учи от дома и. Тя е най-младият посланник на UNICEF. Заради такива като вас, които хейтят без да знаете нищо за човека се пускат такива постове. Мили е едно изключително красиво и интелигенто момиче, което доказва. Вие си я мислите като за някоя тип Сузанита....
10
1
 
3
 
! Отговори
Бау преди 4 години
има отвратителни мъже...
9
0
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 4 години
Очевидно не си гледал сериала, но си дошъл да си изкараш словестната диaрия тук...Ролята и във филма е на 12-13 годишно момиче и изобщо не са я направили да изглежда по-голяма - напротив, тъй като е била жертва на експеримент в началото се държи като малко дете.
8
5
 
17
 
! Отговори
ДинкоАТВ преди 4 години
Рискове на професията се нарича това. Не реве като взема милионите, а връстничките и в Африка трябва да се генгбенгват за няма и един долар. Като не и харесва да си ходи в обшинското училище и лятото да бърше маси на тираджиите по крайпътните заведения. Там сигурно няма да има неприлични предложения.
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, горките онеправдани актриси! Защо се мъчат така в кино индустрията, ами не станат касиерки в супермаркет, чистачки или шивачки?
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Въпросната дама е Майли- Боби Браун , а не както са я написали от днес, но карай. Заедно с Наталия Дайър, друга красива млада дама участват в един страхотен сериал на Нетфликс
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Гледай Stranger things и ще разбереш.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек си личи колко е изпаднал когато му видиш отношението към децата.Момичето е симпатично и все още малко.Или идеала ви за красота е Сузанита.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя е тази 16 годишна дама?
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Ти па си Ален Делон. Гледал ли си изобщо нещо с нея? Ако не си си изтегли Stranger things , за да я видиш по е как играе ролята си преди да я обиждаш
1
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на снимката на 16 г. ли е?! Изглежда на 36!