Дрю Баримор се похвали с трансформацията си - отслабнала с 10 кг

Актрисата води по-здравословен начин на живот
Обновена: 22 фев 2020 20:26 | 22 фев 2020 20:26, Иванка Гъркова
10
Дрю Баримор се похвали с трансформацията си - отслабнала с 10 кг
БГНЕС

Дрю Баримор отвори нова страница от живота си, започвайки да се храни по-здравословно и да спортува. Актрисата се похвали в Instagram, че е свалила 10 килограма и вече обича тялото си.

След като става на 45 и ражда две деца, звездата напълнява драстично. Ангажиментите на снимачната площадка, стресът, храненето на крак, недоспиването и грижата за семейството, се отразяват на фигурата й. В един момент тя осъзнава, че ако не промени нещо, това ще се отрази негативно на здравето и начина ѝ на живот.

Отскоро актрисата тренира под зоркото око на Марни Алтън – популярен фитнес инструктор, който помага на много известни личности да влязат във форма.

„Отслабвах и напълнявах. Промяната в тялото ми е предизвикателство, но също така красиво приключение. Родих 2 деца. Единствената и най-важна цел за мен да съм на тази планета са те! Истинско чудо е, че съм майка на тези две момичета. Каквото и да се случва с тялото ми, готова съм“, написа Баримор в социалната мрежа.

Холивудската звезда сподели колаж от типа преди/след, с който показа трансформацията си. На една от снимките тя е бременна, а на другата изглежда страхотно в червена рокля, седнала на снимачния стол.  

Ако разгледате профила на Дрю в Instagram, ще видите, че през последните дни нейните публикации са свързани със здравословно хранене и тренировките ѝ. Всичко, което тя споделя, действа мотивиращо на много жени с деца, които са натрупали килограми и нямат време за промяна. 

„Коства ми много усилия и лишения, за да изглеждам прилично. Трябва да ям правилно и да си скъсвам задника от тренировки. Не мога да се боря срещу факта, че съм склонна към напълняване“, пише тя. 

Още за трансформацията и режима на Дрю Баримор четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аууу, много напълняла.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е..бати бидона
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свалила 10 кила? То като на танк да му падне табелката със серийния номер от завода...
1
4
 
7
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
И защо телесното тегло на разглезената кифла да е важна новина?Това го публикувайте във Сомалия за да го четат със огромен интерес заинтересованите дечица дело измират от глад и болести.Хайде пък и Илиана Йотова да прочете да дано и тя да свали някоя и друга десетка килограми, че е станала като плондир. То това явно е характерно за другарките от БСП - като се докопат до постове за.д.ни.ците им стават необятни като испански галеони. Както казваше Осман Дуралиев - "ранъта прай борбъта"