Деми Ловато не се срамува от тялото си

Певицата говори за себеуважението в своето токшоу
Обновена: 23 фев 2020 21:48 | 23 фев 2020 21:48, Иванка Гъркова
22
Деми Ловато не се срамува от тялото си
Снимка: БГНЕС

Деми Ловато се завърна отново на сцената. След като прекрати изявите си, защото лекуваше наркотичната си зависимост, тя изпя "Anyone" на сцената на наградите "Грами", участва и на Супербоул. Изпълненията ѝ трогнаха феновете ѝ, които чакаха с нетърпение нещо ново от нея.

Публикувайки обща снимка с Ашли Греъм в Instagram, Ловато сподели, че си е прекарала чудесно по време на снимките на епизода. Тя благодари на пищния модел за поканата да разкаже как е започнала да харесва тялото си и говори за стереотипите за жените в обществото.

Говорейки за всичко онова, което преживя до момента, изпълнителката разкри в предаването на модела, че вече не се срамува от тялото си. В интервю за подкаста "Pretty Big Deal", тя разкри, че се е научила на себеуважение – нещо, което не познавала преди да започне терапията.

"Когато се погледна в огледалото и имам негативни мисли, не спирам да си повтарям: Не, ти си красива, ти си невероятна. Аз те обичам. Ти си перфектна", обясни тя пред Греъм.

Ловато изтъкна, че много често я критикуват за визията и най-вече за това, че е напълняла, но не знаят какво ѝ се е случило.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
И тази не я знам коя е...
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо му няма на тялото й - тяло като тяло.Лошото е дрогата. Привързаността към нея е не само срамна, но и много опасна.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тялото на Деми е красиво.
16
3
 
1
 
! Отговори
Деди преди 4 години
И аз не се срамувам от тялото й, пандишпанче дедино, пухкаво такова...
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
трябва да се срамува не толкова от тялото си, колкото от любовта си към дрогата...
14
3
 
9
 
! Отговори
NoName преди 4 години
По- добре хората да са нахранени, а не да умират от глад. Щом певицата се харесва и е в хармония със себе си - всичко е Ок. Хубава е, не е дебела - и за нея има пътници :)Стига сте хейтили :)Към всички списващи тук - Щастие, късмет и здрава храна!
13
5
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Не ми се прави секс с Деми. Не обичам такива татуирани.
12
4
 
2
 
! Отговори
NoName преди 4 години
До Анонимен 8 А той е минавал през това Ладожко езеро, за да ходи на някакъв обект/ нива и да вади картофи с ръце. След това ги е разпределял между колегите си в университета. казва,ч е много са умрели тогава. Той е завършил с отличие и златен медал. На 09.05.2020 г. се навършват 75 години от победата над хитлеристка Германия! Поклон пред победителите! Ние няма да забравим и няма да простим!
11
3
 
1
 
! Отговори
NoName преди 4 години
До Анонимен 8 ... Продължение ... Единствено пътят към Ладожкото езеро не е бил блокиран. В резултат на всичо това започва масов глад през първата сурова блокадна зима. Не са имали суровини, никакви. Чичо ми (лека му пръст), брат на дядо, точно по това време учи в Ленинградския университет жп транспорт. Казваше, че са давали само по 25 грама хляб и хората буквално са пълзели по земята, за да отидат и да вземат дажбата.
10
3
 
1
 
! Отговори
NoName преди 4 години
До Анонимен 8Казва се Битката при Сталинград (днешния Волгоград в Южна Русия). Тя е от най- кръвопролитните сблъсъци в човешката история. Там буквално не се е знело кой срещу кого се стреля - кръг руснаци, кръг германци, кръг руснаци, кръг германци. Било е страшно. Не се казва битка, а военна блокадата/ обсада от Вермахта срещу Ленинград (има разлика). Блокирани са всички логистични точки, вкл и жп линии в града.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всеки влак си има пътници.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Машалла!!!
7
1
 
4
 
! Отговори
Байуй преди 4 години
На Деми ако ми падне бих и обърнал мидата с хастара на вънка
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затлъстяването е болест и още как.Не знам защо западната медицина и наука не ползва данните от СССР при блокадата на Ленинград (С. Петербург).Факт - по време на блокадата не е имало НИТО един случай на инфаркт или инсулт.Има две причини - първата е недохранването, а втората, че по време на този период всички се мобилизират и спират дребните интрижки, дребните скандали и т.н.ДА, затлъстяването е болест водеща първо до високо кръвно налягане и куп още други негативни последици.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрах. Кое е стереотип? Че затлъстяването е болест ли?
4
5
 
10
 
! Отговори
До 4: преди 4 години
Какви вокални данни има тази американска чалгаджийка?Никой нямаше да й обърне внимание ако не беше красива преди 10 години без нито един излишен грам.
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пичове, честно, ако трябва да избирам между:1. певица с прекрасен глас и фигура като на Деми Ловатои2. певица с прекрасна фигура и посредствени вокални данни,избирам първия вариант. В България за съжаление актуалните певици масово отговарят на втора точка.
2
12
 
16
 
! Отговори
DivockХампарцомян преди 4 години
А трябва. Много е зле завалийката.
1
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Деми Ловато не се срамува от тялото си" - а трябва!