Деми Ловато защити борещите се със зависимости: Подкрепете ги!

Изпълнителката с три важни съвета
24 фев 2020 21:00, Дарена Найденова
10
Деми Ловато защити борещите се със зависимости: Подкрепете ги!
Снимка: Getty

Деми Ловато идва на помощ на хората, които имат близък, който се бори със зависимост към наркотици, алкохол или друг порок. Изпълнителката влезе в болница през 2018 година заради свръхдоза. Тогава тя беше с опасност за живота, но лекарите успяха да се преборят за нея.

Година след неприятния инцидент, Ловато проговори открито за зависимостта си и битката си с нея. Тогава тя обеща на феновете си да се погрижи по-добре за здравето си и да се фокусира изцяло върху кариерата си. "Това, което научих за тази болест е, че тя не изчезва с времето. Това е нещо, с което продължавам да се боря всеки ден".

Звездата издържа на обещанието си и успя да се съвземе и да преобърне живота си. Тя пя по време на наградите "Грами" и изпълни националния химн на САЩ преди началото на Супербоул. На музикалната церемония Ловато изпя песента "Anyone", която пише само няколко дни преди да влезе в болница.

През май 2019 година Деми подписа договор с мениджъра Скутър Браун, който представлява изпълнители като Джъстин Бийбър и Ариана Гранде. Това обнадежди феновете на Ловато и те започнаха да се надяват съвсем скоро да се сдобият и с нов албум.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зависимост не е само наркоманията, а и тютюнопушенето, алкохолизма, хазарта и много други. Всеки си има зависимост към нещо и е лично негова отговорност, как се справя с това положение, дали има воля и търси ли помощ.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста грозновата и застаряваща "звезда". През последните 5г една свястна песен няма.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирани наркомани дет си го слагат един на друг в този сайт във всяка статия напишете една статия за някой безработен дето не може да си намери работа а е с образование напишете една статия за това ,че скоро ще изчезне тая държава всеки емигрира не ви ли писна от тия дето пишете за тях непрекъстнато
7
0
 
4
 
! Отговори
dj dance machine преди 4 години
Аз се гордея че съм от село и съм дошъл с една дреха на гърба си и с честен труд си изкарвам хляба а не с игри
6
0
 
1
 
! Отговори
dj dance machine преди 4 години
А и по тоя начин виждам как се изяждат някои нищо основателна причина да продължа да си живея своя живот мен не ми пречи на тия години да си гледам работата а на тия ако им пречи може да питат 24 часа на линия съм
5
1
 
1
 
! Отговори
dj dance machine преди 4 години
Браво.Въпроса е дасе зачитат всички хора а не да бъдат подигра вани.Както и да е живота учи на кого да имаш доверие и на кого не може да съм подиграван цял живот но знам кои съм какво съм и що съм на останалите желая им успех
4
0
 
5
 
! Отговори
Йойо преди 4 години
Обещал нещо бивш наркоман не съм видял досега. За съжаление. Те си остават завинаги такива. За съжаление. Често кратко. За съжаление.
3
1
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Ех, Деми, защо не си гледаш газовите уредби?
2
1
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Ако не си бивш или настоящ наркоман няма как да си "звезда" в щатите, а тази за първи път я чувам даже, надявам се за последен.
1
1
 
2
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
аууу...ще си продам бъбрека за наркоманите.световния либерастак хептен изтрещя бе