Виетнамката Куин Чан със златната престилка в MasterChef

Тя впечатли шеф Михалчев със супа от раци
Обновена: 25 фев 2020 15:26 | 25 фев 2020 14:26, Александър Попов
22
Виетнамката Куин Чан със златната престилка в MasterChef
В първия епизод на MasterChef Петър Михалчев връчи своята златна престилка на виетнамката Куин Чан за невероятната й речна супа с раци и я изпрати директно в елитната 16-ка на най-добрите хоби-готвачи. 
 
26-годишната азиатка накара шеф Андре Токев и шеф Силвена Роу да си сръбнат с удоволствие от нейното ястия, спазвайки източната традиция за висока оценка на вкуса. Умелата готвачка Куин сподели, че още от малка вярва, че да готвиш е магия, а дървените клечки смята за „вълшебни пръчици“. Тя живее в България от 12 години, мечтае да има свой корейски ресторант и да пренася гостите си в друг свят.
 
Бяла престилка и място в състезанието спечели метъл вокалистът Добромир Ганчев като поднесе на журито екзотично филе от кенгуру и накара шеф Михалчев да го определи като един от сериозните претенденти за титлата и голямата награда от 100 000 лева. 
 
„Мис най-красиво тяло“ Кристина Казакова впечатли топ кулинарите със здравословните си мъфини и философията, че красотата се дължи на здравословното и вкусно хранене. Една от най-запалените фенки на шкембе чорбата – Кремена Тонкова доказа, че дори и това често подценявано ястие може да ти донесе комплименти от звезди на световно ниво, когато е приготвено с усет, стил и любов. 
 
28-годишната Елени Александрова получи своята престилка с апетитни равиоли с активен въглен и мечтата си за рибен ресторант в България. Мартин Методиев изнесе своеобразен MasterClass за приготвянето на лаврак с пюре от грах и винена пяна.  Той обеща на журито и зрителите на bTV, че прецизното филетиране, познаването на различни техники и естетичното аранжиране на храната, с които заслужи трите "да"-та, са само началото на едно вълнуващо приключение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Боян Вълчев преди 4 години
Знаете ли кое е най-абсурдното покрай това реалити?Андре Токев наема служители в собствените си заведения при следните условия:5-дневна работна седмица, с по 12 часа продължителност на работния ден. осигуровки на минимална заплата.реално плаща в плик, под масата, спестявайки пари от собствените си служители. Това се уверих в скорошна среща с представители на неговия бизнес - бях на интервю за работа. Запознавайки се обачче с тези условия, бях меко казано огорчен.
17
0
 
0
 
! Отговори
Активен въглен преди 4 години
На вид отвратително, но какъв ли ще е вкуса на равиоли ли, или каквото там беше.Ползвам активен въглен за почистване на зъбите и гледам по-бързо да ги изплакна, че е отврат.Отделно се ползва и при някои натравяния, та може и ей така, профилактично да го слагат.
16
0
 
5
 
! Отговори
Шеф Пръци преди 4 години
невероятна комбинация- боб, леща и един шоколадов бонбон. Тогава насвъпва благоуханният миг на вечността с ниски ноти на тръба.
15
2
 
2
 
! Отговори
Гаманов преди 4 години
Шеф Михалчев живее много късно. Супата от раци ми е позната от 1991г. Ял съм я на Савини плац в Берлин
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много обичам азиатки ! Нищо общо с българските murschi по манталитет.
13
1
 
7
 
! Отговори
спагети уестърн преди 4 години
Късно е вече с тази гурме работа , българките отдавна вече не готвят нищо и ги боли глава постоянно, американска полуфабрикат култура ги зарина от тв с *** си реклами , та всеки менте мъж да се спасява както може .....в бг ...то.
12
4
 
7
 
! Отговори
Даскал Макаренко преди 4 години
Само готвене ,ли е в тая държава.Куцо и сакато е взело ножа и давай. Направете шоу и за предучилищни готвачи и като даржат матура децата по Бел и математика в седми клас да имат и по готвене.Биф Уелингтън за 6 и боб по манастирски за 3.
11
1
 
13
 
! Отговори
серсемин преди 4 години
А иначе, тва виетнамско девойче от коя корея е? Южна или северна?
10
0
 
14
 
! Отговори
серсемин преди 4 години
Ми то Виетнам не беше ли град в Ю. Кореа? Близо е до Хонг конг
9
1
 
14
 
! Отговори
д преди 4 години
А, Саши Попов, който ежеседмично критикува чалгаджийските прояви, се оказа, че не прави разлика между Виетнам и Корея...
8
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все тая откъде е, фактът е, че яде кучета! Заради такива тръгна короната!
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяхте питали Цвета Караянчева, щеше да знаете, че е от Виетнам, а не от Корея, но все от Азия, което си е постижение за "журналистиката" ви.
6
5
 
15
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Супа от панголин по ухански няма ли?
5
2
 
21
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Абе те са на 120 то място в света по журналистика. Какво очакваш. За тях няма разлика корейци, виетнамци. Все дръпнати
4
2
 
14
 
! Отговори
олеле преди 4 години
Абе, Днес, вие защо решихте, че е корейка? Ясно, че не сте гледали, щото нито веднъж не беше спомената Корея, та ми е интересно, кой ви е източника?На мен би ми било интересно да видя някаква по-различна кухня, но те не готвят по техен избор, така че няма да може да блесне.
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайка, корейка, виетнамка, все тая, азиатка. Виетнамците ядат кучета. Дали няма да представи някое куче?
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корейката е моят фаворит!
1
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корейката Куин Чанмомичето каза няколко пъти, че е виетнамка бе журналета