8 години по-късно: Актьорите от One Tree Hill пак заедно

Хилари Бъртън публикува снимка, която трогна феновете
26 фев 2020 22:41, Ивета Иванова
3
8 години по-късно: Актьорите от One Tree Hill пак заедно
Снимка: БГНЕС

След новината, че "Приятели" отново се завръща на екран, много хора се надяват и други техни любими сериали от началото на века да получат продължение.

А една обичана актриса, Хилари Бъртън, трогна феновете с емоционален пост, посветен на тийн сериала One Tree Hill, който се излъчваше между 2003 и 2012 г.
 
Хилари, която влизаше в ролята на Пейтън Сойер, публикува снимка на главните актьори и показа колко са се променили те през годините. Тя е единствената жена в компанията, на снимката липсват други две главни героини - Брук Дейвис (София Буш) и Хейли Джеймс Скот (Бетани Джой Галеоти).
 
Но Хилари е в компанията на Джеймс Лафърти, изиграл Нейтън Скот, и Чад Майкъл Мъри, изиграл Лукас Скот. На снимката са още влезлите в роля на баскетболисти Тим, Скилс, Джими и спортния журналист Маут.
 
"Много прекрасни снимки от уикенда. Но тази е наистина специална. Имаше толкова много брилиятни гости актьори през годините. Но тази тълпа луди глави са оригиналния състав от първия епизод... Ние бяхме малки деца, изпълнени с много надежда", написала е чаровницата към снимката с момчетата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Джефри Дийн Морган и е съпруг.Имат две деца.
1
2
 
2
 
! Отговори
Ken преди 4 години
А на горната снима е с Джефри Дийн Морган.