Хари и Меган се връщат за сватбата на принцеса Беатрис?

Възможно е обаче двамата да отклонят изпратената покана
Обновена: 27 фев 2020 22:29 | 27 фев 2020 22:29, Ивета Иванова
5
Хари и Меган се връщат за сватбата на принцеса Беатрис?
Снимка: БГНЕС

Драмата около напускането на кралското семейство от страна на Меган Маркъл и принц Хари, явно не е повлияла толкова силно на принцеса Беатрис. Тя вдига сватба на 29 май и се съобщава, че е изпратила специални покани на братовчед си и жена му за церемонията. 

Така Меган и Хари трябва в края на пролетта да се завърнат в Англия, за да присъстват на сватбата, твърдят източници на изданието "Page Six".
 
Преди няколко дни от друга медия обаче коментираха, че е възможно двамата да пропуснат сватбената церемония и да останат в Канада.
 
"Проблемът на Хари и Меган е, че те се мислят за по-големи от институцията. Срамно е, че нещата станаха такива", казва източник на "Daily Telegraph".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възможно ли е Хари да не уважи сватбата на братовчедка си само за да угоди на тази, дето го направи за смях?
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Бойко ги натири мисирките и те като нямат за какво друго да пишат се сещат само за "аз съм просто Хари" и за Меги Църното
3
0
 
30
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Всъщност какво очакваха тия двамата? Какво могат да правят двама души - треторазредна озвучителка на анимациионни филми. А той какво - ще се върне в армята като пилот на хеликоптер. С чин капитан ? Смисъл какво могат, как ще се изхранват...Кралицата ги приземи за 2 седмици, неслучайно тази баба все още е на трона - ми тя е по умна от всичките си наследници заедно. Тая жена е отказала да бяга през войната от Лондон и бомбите, тоа ще я изнуднва? Кое ще я уплаши, кво има да губи една 90 годишна?
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много бързо изчезнаха от центъра на вниманието и това се очакваше. Меган вече е в депресия,на канадските дървокачи не им дреме за нея и глупавия и мъж.Вече залагат че скоро ще припълзят обратно да ги вземат в двора.
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, бяха се събрали няколко дни поред, в които не публикувахте нищо за Меган и Хари. Бях отчаян и мислех да сложа край на живота си...Но тази новина спаси живота ми! Изключително много ме вълнуваше дали ще бъдат поканени на сватбата на принцеса Беатрис и тръпнех в очакване на развръзката. Но ако отклонят поканата, това ще е най-трагичното събитие на хилядолетието! Ох, моля ви, уведомете ни възможно най-скоро!!!!