Канада не ще да плаща за охраната на Меган и Хари

Официално съобщение казва, че тя "постепенно ще се оттегля"
Обновена: 29 фев 2020 16:24 | 29 фев 2020 15:53, Дарена Найденова
57
Канада не ще да плаща за охраната на Меган и Хари
Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че на 31 март херцозите на Съсекс официално ще напуснат кралското семейство, те постепенно започват да губят все повече от привилегиите, които идваха с титлите. Според официално изявление от министъра на отбраната в Канада, охраната, която в момента се грижи за Меган, Хари и сина им Арчи "постепенно ще се оттегля, за да бъде в крак с промяната на статута на тримата".

"По молба на полицията във Великобритания, нашите служители осигуряваха защита на херцозите, когато те пребиваваха в Канада", се казва в съобщението. Всичко това обаче ще приключи, когато Меган и Хари напуснат кралското семейство в края на март.

Министерството на отбраната добавя, че защитата е била задължителна, тъй като херцозите са били под определението „интернационална защитена личност“. Според ООН обаче семейството на Меган и Хари няма повече да се ползва с такъв статут, тъй като те се отказват и от статута си на дипломати.

След като Канада отказва да защитава двойката, тя ще трябва да потърси други начини за защита. Охраната може да бъде платена от самите тях или от кралското семейство. В сайта си херцозите на Съсекс пишат, че ще продължат да изискват адекватна защита за себе си и сина им.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
комуто ползите нему и тежестите от неблагоприятните последици
44
2
 
18
 
! Отговори
Експерт преди 4 години
Дядото на Хари даде най- ясен отговор за "грешката" Меган:"С артистки може да се развличаш, но не трябва да се жениш за тях!"А когато същата е по- стара от теб, разведена и при това чернокожа си е просто голяма грешка!
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И зоополицията отказа да пази Хари. Само Херцогинята.
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Щели да продължат да изискват..."... Алооо, рижият пън Хари! Благодарение на опушената шантонерка, която така епично те хлъзна по нанадолнището, вече не можеш нищо да изискваш. Щото си редови гeй. Дано креватната гимнастика с опушената napaнтuя - 99. ръка, да си е струвала отказа от минало и бъдеще.
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тея нали искаха да живеят като обикновенни хора , ми обик,хора Нямат охрана !нямат дворци,нямат прислуга , няма общ,внимание Аааа ,май се сетиха , че при Баба е лесно да се праиш на голяма работа , без Баба и двамата са 00 .
40
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kak така няма да плащат, кой им дава право да решават, върховният глава на Канада е англиската кралица, допитаха ли се до двора преди да се дърлят на белият господар?
39
11
 
5
 
! Отговори
Дарвин философ преди 4 години
Генетично различната кръв на Меган е необходима за да обогати гените на краслския род .Колкото по- разнообразен генетичния код, толкова по- устойчив на болести е индивида.
38
5
 
4
 
! Отговори
Дарвин философ преди 4 години
Аз пък викам тоя да си го направим Цар -цар Харалампи първи и царица Мария и да направим офшорна зона без мита и зони като Амстердам,Силиконовата долина и Лас Вегас. С тяната реклама оборота ще е 10 милярда на месец....
37
2
 
31
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Много е важно мъжът за каква ще се ожени. Не е достатъчно да е красива. Трябва да има и нещо под прическата и елементарна почтеност. Вижадме как направи от прнца шут. Закопава го с всяко отваряне на устата си. За детето не ми се мисли какво възпитание ще получи.
36
2
 
20
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Те всъщност не могат да си представят какво значи да живеят като,,обикновени хора"Същото като тези от милениум поколението които искат социализъм,без даса живели и имали реален досег с този строй. Чак когато човек опита и заживее по описаните начини,разбира каква е истината!
35
1
 
16
 
! Отговори
Туризмо преди 4 години
Да дойдат в с.Коиловци братята Слави и Васко и приятелят им Румен ще ги пазят за 5л. люта ракия и едно прасе на ден...
34
1
 
13
 
! Отговори
Сотир преди 4 години
Не и "върви"на снахи на кралицата....
33
1
 
5
 
! Отговори
Бизнеса преди 4 години
Да ги вкарат в Биг Брадър и охрана и кешовица ще има и то фрее оф чардж за екс принца и държавата...
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този винаги на снимките е на заден план :) От принц се превърне в мъж под чехъл.Скоро може и да го cuck-не с някои "африканец" :)
31
1
 
19
 
! Отговори
Меган Маркълова преди 4 години
По последни слухове тия двамата са подвили опашки и правят опити да се върнат обратно при Кралицата и в Кралския двор. Явно, чак сега са разбрали колко мразени са. По-добре да ги мразят с охрана, отколкото някой скинар да гръмне Меган докато е на шопинг с майка си.
30
1
 
3
 
! Отговори
лол преди 4 години
предполагам им suggest-ват да exit-ират от Канада? хахаoh the irony
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
все пак да откажеш охрана на принц и брекзитиращата му гъска е доста грубичко, явно в Канада вече изобщо не им пука
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ахаха, тея с откачената им бабичка и брекзитипащата гъска тереза ще ни вкарат в толкова войни и кризи, глупавите британци дори не знаят за какво гласуват. хах, много ясно че от Канада ще им откажат
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меганчето, май "оплете" конците.-)))Безплатен обяд нема, Меги, безплатния обяд е само в Капанчето!Струва ми съ, чи "лошуто Хари" нема дъ издържи дългу на такъв "стрес" и шъ съ върни при баба си!-))))
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това тези хора са се женели с подобни на тях, а не с простолюдие, защото всички знаят къде и за какво отиват. Ако Хари успее да се оттърве от тази - със сигурност ще обърне резбата, защото след преживяното няма как да повярваш на друга жена .