Шарлът Олбъри - когато птичето кацне на рамото ти

Забелязват певицата когато пее в метрото
29 фев 2020 02:30, Дарена Найденова
6
Шарлът Олбъри - когато птичето кацне на рамото ти
Facebook

Какво ще направите, ако човек с микрофон дойде при вас и ви помоли да довършите текст от песен? Ще го подминете, ще се направите, че не го виждате или пък ще се престрашите да запеете, дори и малко фалшиво? Ако попаднете в такава ситуация, най-добре заложете на последното, защото не знаете какво може да последва след това.

 
Шарлът Олбъри най-вероятно не е и предполагала, че един ден ще се изкачи до световна слава и то съвсем случайно. Жената попада съвсем случайно на Кевин Фрешуотър в лондонското метро, който я моли да довърши текста от песента „Shallow“ от филма „Роди се звезда“.
 
Олбъри първоначално е стресната, но след това решава да се включи в предизвикателството и точно тогава изненадва не само водещия, но и целия свят. Жената се представя повече от блестящо и видеото с нея добива огромна популярност веднага след пускането си в социалните мрежи. 
 
Досега то е гледано над 28 млн. пъти само във Фейсбук, а в Туитър надхвърля 17 млн. Шарлът пък бързо се сдоби с огромна база от фенове и последователите ѝ мигновено се покачиха от 7 на над 500 хиляди. Сред почитателите ѝ обаче се оказа и водещата Елън Дедженеръс, която покани музикалната сензация в шоуто си в Америка.
 
Оказва се, че Шарлът се занимава с музика от 15 години, но досега не се е изявявала по телевизия или в някое предаване. Това обаче не ѝ попречи да хване самолет от Лондон за САЩ и да изпее „Shallow“ пред пълната зала на Елън. 

Още от историята на Шарлът Олбъри четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този свят отдавна е изтрещял, и само можем да гадаем къде ще му излезе края...!!
4
1
 
0
 
! Отговори
До 4 Шалтер и т.н. преди 4 години
Е точно със толкова мозък,като твоя ги пращаха трудоваци .Две години се трудеха безплатно ,заедно с авери от Столипиново,Факултето,Филиповци , Сливенското и Пазарджишкото гето гето-всичките с един акъл. И по стените на трудовашкият нужник,имаше точно такива,,умни"послания.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 30-40 год ще се сети че системно са я изнасилвали...
2
0
 
5
 
! Отговори
Handel преди 4 години
Е и какво? Ким Бейсингър гордо разправя на всички как са я взели за актриса в холивуд - събирала тен на плажа и минал някакъв тип, който и казал че е режисьор и тя страшно пасва на ролята в новия му филм. Та случват се такива случайности.
1
0
 
6
 
! Отговори
Цапам преди 4 години
Радвам се за нея. И още за какво и се радвам. Вижте как е вдигнала крачето. Евалла, маце!