Емили Ратайковски пише книга за феминизма

Ето какво призна звездата
18 мар 2020 05:30, Ивета Иванова
45
Емили Ратайковски пише книга за феминизма
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски ще пише книга.

Звездата вече е подписала договор за издаване на книга, която ще се състои от есеста, посветени на виждането на моделката за феминизма. Тя много пъти е защитавала правата на жените.
 
"Имам странни преживявания, очевидно, затова съм благодарна за моята кариера и за моя живот, но имам определена перспектива за феминизма, която бих искала да споделя със света - да кажа какъв е бил моят опит и, да се надяваме, за хората ще е интересно да прочетат това", сподели звездата в "Late Night with Seth Meyers".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чета 28 и в главата ми звучи сърдит джендърен глас, отстояващ правата на жената също да обича жени.А иначе Ратайковски наживо и отблизо е толкова грозна, че едва ли има мъж, който не би се стреснал, ако я срещне тет-а-тет.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анти-феминист преди 4 години
До анонимна Aз точно това казвам, сега и с короната още по-добре да си седим разделени. Много добре, съгласен съм с Вас, вие си се грижите за Вас си, ние мъжете за нас си. Чиста и справедлива работа.
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ква е тая аноректичка и какво ме интересува какъв клозетен пасквил пишела? Апропо, изглежда неграмотна, та някой неолиберален плъх ще я надраска вместо нея.
22
5
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До анонимен 24 - а пък вие да не би да си мислите, че толкова сте ни затрябвали - да слугуваме на някой неблагодарник, дето майка му не го е научила на нищо и той радостно да ми обяснява, как веднъж в годината ремонтирал нещо, а аз ежедневно да опъвам няколкочасов затъп.....яващ домакински труд? Да не би не виждате, че много от нас са по-добре без вас, то не че и много мъже не са по-добре сами. Това обяснява липсата на бракове, напр. и много хора са щастливи и без този хомот.
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя е тази?
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 24 Е да. Не можеш да имаш и мъж и равенство. Едно от двете. Обикновенно доминацията на жена в семейството означава развод. В същност това предвидено от класиците на комунизма, Енгелс смята, че главният му враг е семейството.
19
4
 
8
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Защо сте махнали коментарът, че мъжете ходят с куч.....ки, но те са героите, а жените низвергнати? Като че ли не е истина!А защо оставяте отвратителни и направо за повръщане коментари, достойни само за ПИК и БЛИЦ?
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има общества на матриархат. Там мъжете ходят на лов по месеци и са отделно от обществото. Има на патриархат, това са обществени структури с разделение на труда. Има смесени, например руснаците. Равните сексуално общества просто умират. При тях мъжете се сепарират и из-***-де-растяват, защото бащиният инстинкт е по-слабо развит, а жените стават все по-агресивни в борбата им за място в матриархатната социална стълба. Накрая престават да се грижат за все по малко раждащите се деца.
17
2
 
14
 
! Отговори
Недей дава съвети преди 4 години
Дано не започне да дава съвети и за короната!
16
4
 
9
 
! Отговори
уЖАС 1 преди 4 години
Що кифли са наблъскали минуси, те жените все ревът за нещо и все мъжете са виновни. Да си седят сами тогава.
15
1
 
18
 
! Отговори
Според мен преди 4 години
Гледа уплашено като робинята Изаура. Да не вземе господарят й сега да я нашиба с камшик задето го е рлюла?
14
5
 
15
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Тази дума феминизъм като я чуя и ми става зле. Тази с какво е известна, какво е направила за добруването на хората? Нищо!
13
6
 
7
 
! Отговори
Унчо преди 4 години
тая са я дискриминирали, защото и са много големициците. много прости хора ей, такова хубаво момиче, вместо да му пуснат, омраз. Емили, ела миличко аз такова внимание ще им обърна на цицицитети, дето никой никога не го е правил!
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да пишеш гaдoсти за жена, която не познаваш и не може да ти отговори с коментар си е изpoдщинa.
11
12
 
9
 
! Отговори
лили преди 4 години
Нито ще е дърта, нито грозна, нито тъ....па, нито бедна, за разлика от тебе! И пак ще има мъже, за разлика от тебе, дето жена през крив макарон ще видиш, като ти минат годинките! Освен някоя тъ.....па кифла, ако имаш пари!
10
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Не се ядосвайте така. Не знаете ли, че на Балканите цари двойствен стандарт по отношение на поведението на жени и мъже? По тези показатели ще гоним цивилизованите страни още столетия. Нека жените да си отстоявате правата, всеки има това право, вече не зависите от мъжете толкова като преди, бъдете здрави и без толкова емоции, защото се снижава имунитета! Казвам го без никаква ирония!
9
12
 
8
 
! Отговори
лили преди 4 години
Я колко минуси на анонимна - ами то е ясно защо, защото вие сте мизерни.......ци, дето и една сносна храна не можете да осигурите на децата си, ама грачите по форумите. Е, грачете си, все тая, тя пак ще си има и кариера, и пари, както ви беше казано, защото трябва да ви се обясни директно!
8
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 23Никой не я обижда. Нито е първата, нито последната жена на този свят, която си вади парите с тялото си. Няма нищо срамно в това, тялото си е актив за много жени. Всеки има право да си вади хляба както прецени.Просто при нея и разни подобни на нея, смешното е, че явно начина, по който си вадят парите ги притеснява, и решават да компенсират и да успокоят глождещата ги съвест, като се захващат с каузи, които нямат нищо общо с тях т.е отиват в другата крайност.
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Имам странни преживявания" - явно е "преживяла" доста мъже по лицето си докато стане известна...
6
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато си известна само с това, че се снимаш гола, и че си била гадже на този и онзи...и искаш всички да те оценят колко всъщност стойностен човек си, като прегърнеш някоя популярна идеология...:)))) Безценно! Същото като някоя жрица да ни обяснява колко е почтенна и честна и да се обижда на лека жена. На това ми се вика да те гризе съвестта...психолозите му казват - когнитивен дисонанс.