Прецедент в "Гласът", Графа спечели 13-и участник в отбора си

Камелия първа запълни тима си в кастингите на тъмно
10
Прецедент в "Гласът", Графа спечели 13-и участник в отбора си
Иван Лазаров създаде прецедент в шоуто. Снимка: bTV
За първи път в историята на "Гласът на България" четиримата треньори бяха поставени пред безпрецедентен избор на допълнителен 13-и участник, след като вече бяха запълнили отборите си. Според регламента треньорите имаха право да станат ментори на 12 участници, с които да продължат към втория етап от музикалното състезание – вокалните двубои. 
 
След като всеки от тях бе попълнил местата в тима си, изненадващо се оказа, че зад кулисите на шоуто ги очаква последният кандидат от кастингите на тъмно. За изненада на журито и зрителите водещите Pavell & Venci Venc' обявиха, че треньорите получават правото да се борят за 13-и талант в отбора си.
 
Енергичното изпълнение на песента "Заедно" получи четири обърнати стола, а 25-годишният Иван Лазаров мигновено спечели любовта на публиката и признанието на Графа, че е "велик".  Въпреки че всички треньори го пожелаха, певецът със собствена група избра да продължи с Влади Ампов и така зае извънредното, тринайсето място в неговия тим.
 
21-годишната италианка Джулия Каваньоли, която впечатли с мощно изпълнение на Adagio, също е в отбора на Графа.
 
Преди да бъде обявен извънредният регламент в последните кастинги на тъмно, първият деактивиран червен бутон бе този на Камелия, която запълни окончателно групата си от певчески таланти, като добави 15-годишната Александра Бачева. 
Тийнейджърката от Златица впечатли фолк дивата със смелостта да изпълни една от най-трудните български класики – песента "Осъдени души" на Лили Иванова. 
 
"Тази година отборът ми е много по-различен от всички, които съм имала досега", похвали се Камелия преди да се отдаде на заслужена почивка.
 
Малко след това екипът на предаването деактивира и стола на Иван Лечев, който гордо  обяви, че и тази година има сериозен шанс да отмъкне короната в шоуто. Отборът му се увеличи до предела си, след като в него влязоха 26-годишният рокаджия Филип Димитров от София и пловдивският дует "Two A".
 
31-годишният професионален певец Георги Ижбехов беше последното попълнение в отбора на Михаела Филева, която последна сформира тима си за вокалните двубои. В него тя може да се похвали с разнообразие от вокални таланти, сред които класическа певица, джаз изпълнител и естрадно звучащи гласове.
 
Следващата неделя музикалната надпревара влиза във втория си решителен етап – вокалните двубои. В него Михаела Филева, Камелия и Иван Лечев  ще трябва да се разделят с четирима талантливи участници, а Графа ще се лиши от вокалните качества на общо петима изпълнители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
българин преди 4 години
Това е една сапунка като " турските сериали"!-:) Няма да имат спирка вече! Не го гледам изобщо! Лицемерно е!
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За графа се пускат статии през ден. ЗАЩО ? КОЕ ГО НАЛАГА ? или е на абонамент тук ?
5
0
 
0
 
! Отговори
Ценител преди 4 години
Аз пък си избирам Михаела , както е модерно да се казва сега : FOR EVER ....
4
1
 
12
 
! Отговори
невиждано чудо... преди 4 години
13-ти участник...ооо господи, доживяхме! Още по-голямо чудо щеше да бъде, ако вместо да се лигавят, превземат и правят на клоуните, членовете на журито, като популярни, известни и заможни българи, да бяха дарили по някой лев/хилядарка/ за борбата с коронавируса и дадат пример, че в тоя живот не само получаваш, а и даваш!Нека бъдат живи и здрави!!
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не обявите хонорарите на Владко /"графа"/
2
0
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Ху кеърс?
1
0
 
14
 
! Отговори
5 минути слава преди 4 години
и после в канала.