Мария Силвестър: Най-красивите бягства стават, като затвориш очи

Тв водещата спортува у дома по време на изолация
9 апр 2020 21:38, Иванка Гъркова
23
Мария Силвестър: Най-красивите бягства стават, като затвориш очи
Instagram

Тя е от онези хора, които трудно ще останат незабелязани, разхождайки се по улицата. Със своите сини очи, неповторим чар и приказливост, тя ще ви накара да се усмихнете, дори и когато не ви е до това. Виждали сте я с микрофон в ръка, на модния подиум, пеейки до пианото или правейки всичко на пух и прах с огромен чук в ръце. Тя изглежда невероятно както в елегантна рокля, така и с работен гащеризон. Тя е Мария Силвестър – жената с неизчерпаема енергия, на която всичко ѝ се отдава.

Изолирана вкъщи – със стил

Като човек, който е в постоянна комуникация с най-различни хора и винаги съвместява няколко неща едновременно, Мария намира социалната изолация като същинско предизвикателство.

Аз обичам да си стоя вкъщи, но не по такива причини, поради които сега ми се налага. За съжаление, трябва да спазим наредбите, за да се спасим взаимно. Няма да лъжа, не е леко да не съм в постоянно движение, но такава е ситуацията. Щом го изисква – го правя. Но със стил!!!“, обяснява тя.

Тв водещата споделя, че изолацията ѝ дава възможност да остане насаме със своите мисли и да си направи равносметка:

„Много е страшно. Те са най-големият ми съдник. Но и могат да бъдат адски красиви. Обичам да ги наблюдавам. Най-много обичам да ми мълчат на тема любов. Така разбрах, че нея не можеш да я говориш“.

Музика и хубави книги – идеалното бягство от реалността
 
По думите на Мария, с тях тя успява да релаксира и да се избави от стреса във всеки един напрегнат момент. В момента чете „Малък живот“ на Ханя Янагихара и има възможността да отдели повече време за слушане на любимите си песни.
 
„Най-красивите бягства стават, като затвориш очи и пуснеш музика. Там си свободен да бягаш където си поискаш“, казва тя и изтъква, че няма карантина за добрия вкус.
 
Освен на малкия екран, от който е най-разпознаваема, може би много от вас не знаят, че тя се изявява и на музикалната сцена – заедно с пианиста и композитор Мария Каракушева. Говорейки за това как е започнала да пее, емоционалната Силвестър признава, че всичко е станало съвсем случайно.
Още от интервюто с Мария Силвестър четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Мария важи заглавието на филма"Бъди красива и мълчи".
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава е Мария,но визията и не се препокрива с държанието и което е инфантилно за нейната възраст.
17
3
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
Мария Силвестър Сталоун.
16
2
 
5
 
! Отговори
Мераклия преди 4 години
Ох, котьо котьо, окъпали те баба ти...!?
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хей стига с тази злоба бе хора , различните очи по различен начин виждат красотата . Факт е че хората със сини очи са далеч по малко и затова трябва да ги ценим. Нейните очи са невероятни и като прибавим лъчезарност похлупва много от вас
14
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТя е актриса и това прави - забавлява хората,никак не е чалната,върши си работата!
13
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пак ли тая кукувица 13Тази жена от много отдавна е нещо чалната. Ходи по гората да прегръща дървета да се зареждала с космическа енергия. Не случайно всеки нормален мъж бяга през глава от нея. Просто има нужда от психиатър и е тъжно, че отглежда и възпитава дете, което също води да прегръща дървета и да се моли незнайно на какво (май на извънземни беше?)Дърветата излъчват положителна енергия но за повечето български *** и *** биологията е табу! :)))))))))))))))))))))))))
12
15
 
9
 
! Отговори
Пак ли тая кукувица преди 4 години
Тази жена от много отдавна е нещо чалната. Ходи по гората да прегръща дървета да се зареждала с космическа енергия. Не случайно всеки нормален мъж бяга през глава от нея. Просто има нужда от психиатър и е тъжно, че отглежда и възпитава дете, което също води да прегръща дървета и да се моли незнайно на какво (май на извънземни беше?)
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мария има преддиабет в момента.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Силвестър Силвестъров от групата Братя *** бившата жена.
9
8
 
13
 
! Отговори
Aristo преди 4 години
До 5Дразнят ли те високите чела и сините очи, чалгопитек?
8
6
 
1
 
! Отговори
Тази е преди 4 години
ужасТ.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимно 2Значи същата като теб
6
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е "хубава" защото няма вид на българска селияндуристанка, разбрах Въ!:)))))))))))))))))))))))))))))))
5
21
 
8
 
! Отговори
Някой преди 4 години
коя е тази вещица? Ужас и шок. Като видях снимката, чак подскочих от стола, и ми стана лошо. Това от някой филм на ужасите ли я намерихте? Сериозно, такова грозно нещо скоро не бях виждал. Слагайте предупреждения на подобни снимки, че хората със слаби сърца може да не издържат. Не ни стигат един месец брифинги за ковид-19, ами и това чудовище сега. Дано довечера да нямам кошмари.
4
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам защо някой е решил че тая е много красива... ако се абстрахираш от очите, подчертани с лещи - обикновен пийкокинг, остава едно огрмно чело и един голям нос. Не, не е грозна, но и не е нещо особено.А че я пере факса периодично си личи отдалеч...
3
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава жена е, спор няма! Да е жива и здрава!
2
4
 
16
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
И тази е една "тв водеща"...
1
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази много обича да си го слага със строители и други подобни.