Какъв е режимът на неостаряващата Джулия Робъртс

Хубавата храна прави живота по-добър, казва актрисата
20 май 2020 23:15, Дарена Найденова
12
Какъв е режимът на неостаряващата Джулия Робъртс
Снимка: БГНЕС

През 2017 година списание "People" обяви, че Джулия Робъртс оглавява класацията "Най-хубава жена на годината". Да си признаем, не бяхме изненадани. По-скоро се чудим защо Робъртс не стои на първото място всяка година. Актрисата изглежда невероятно и показва на света, че годините изобщо нямат значение, ако знаеш как да се грижиш за себе си.

Филмът "Хубава жена" поставя началото на холивудската доминация от страна на Джулия. Тя се превърна в една от любимките на публиката, а огромната ѝ усмивка рядко може да се събере на екрана. След като ни накара да повярваме в любовта, Робъртс ни показа, че трябва да помислим за себе си и да поставим своите нужди на първо място.

В "Яж, моли се и обичай" актрисата влиза в ролята на писателката Елизабет Гилбърт, която има всичко, за което едно малко момиченце си мечтае – любящ съпруг, огромен апартамент и вила. Понякога обаче разбираме, че материалното не е това, от което се нуждаем. След като се развежда със съпруга си, Елизабет започва едно пътешествие около света, което всъщност е пътуване към себе си.

През дългата си кариера Робъртс доказа, че наистина заслужава прозвището "Хубава жена". Светът оценява красотата ѝ, но често се чуди как актрисата постига такава визия. Сякаш е застинала във времето и е останала на 23 години. За щастие, звездата споделя някои от тайните си, с които побеждава възрастта.

Не отказва въглехидратите

През 2012 година Робъртс казва пред "The Independent", че не може да следва диета, която изключва въглехидратите, защото няма силата да се откаже от хляба. Затова тя се обръща към професионалния диетолог Кери Уайт, която създава балансиран хранителен режим, в който се включват всякакви ястия.

За закуска актрисата яде домашна гранола, сезонни плодове и кисело мляко. Понякога това се заменя от кифла с банани и моркови, прясна папая. Обядът е съставен от печен артишок с полента или спаначен пай и пшеничен пилаф. Вечерята пък често е сьомга с киноа и китайски зеленчуци или лаврак със салца от черен боб и аспержи.

Любимият продукт на носителката на „Оскар“ е авокадото. Според E!Online, Робъртс добавя плода към закуската и вечерята си. За десерт актрисата си позволява да похапне нещо сладко. "Досега не съм срещала бисквити, които да не харесам", казва тя пред "Vanity Fair" през 2008 година.

Учи и децата си на здравословно хранене

За нас Джулия може да е известна актриса, носителка на множество награди, но вкъщи тя е просто майка. В предаването "This Morning" по CBS звездата признава, че обича да стои у дома и да се грижи за трите си деца – Финиъс, Хейзъл и Хенри. Тя се опитва да ги научи на здравословно хранене.

"Винаги им казвам, че хубавата храна прави живота по-добър“. Актрисата добавя, че семейството ѝ внимава какво яде и се наслаждава на всяко едно ястие.

Още за режима на Джулия Робъртс вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баба...
10
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми харесва :(Всеки си има вкус!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и доста по-грозни и по-млади от "хубавата жена".Известността е най-най важна + способности + доза късмет.Лейди Гага да не би да е красива, а?
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може и да стъпи на малкия пръст на нашата красавоца Михаела Филева
7
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Памелката има по-голям "клюн" от тази.
6
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди беше само грозна, сега е и дърта...
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми наистина не е хубава, колкото и да се мъчат да ни го внушават. Има огромна уста. Може да е чаровна, може да е добра актриса, но не и хубава. Ако не беще толкова известна, щеше да е съвсем невзрачна и незабележима.
4
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде...първите люлянци, с анцузите се изказаха...0е продавачката в била, която живее на първия етаж в техния блок, била по хубава.Ама, разбира се. Вие сте световни експерти по жени.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минусът за какво е? Защото Джулия Робърт и Шарън Стоун не са про.сти.тутки,или защото Джокондата не е Леонардо да Винчи?
2
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се, че в поредицата Шарън Стоун и Джулия Робърт не сте включили Джокондата. Все пак тя е портрет на мъж, който не е про.сти.туирал, а е рисувал картини.
1
12
 
17
 
! Отговори
Озъбен конь преди 3 години
Лепнаха й заглавието на филма и хубава та хубава.На комшийката дъщерята е много по-красива, ама си я знаем само в квартала, щото не е одила у Холивууууууд.