Внучка на диктатор, дизайнер – коя е Банан Хюсеин Камил?

Тя е наследница на по-голямата дъщеря на Саддам Хюсеин
21 май 2020 23:30, Иванка Гъркова
16
Внучка на диктатор, дизайнер – коя е Банан Хюсеин Камил?
Pixabay

Тя е млада, красива и не може да скрие нито една своя крачка от общественото пространство, защото е дъщеря на Рагад Саддам Хюсеин.

 Тя е Банан Хюсеин Камил – наследничка на по-голямата щерка на бившия иракски президент Саддам Хюсеин. Живее в Дубай от години, където развива своята кариера. 
 
Израснала в семейството на големия диктатор, Саддам Хюсеин, Банан не помни много от събитията, свързани с управлението на своя дядо, защото е била твърде малка. Нейният баща – Хюсеин Камил, бива убит заради любовта на майка ѝ към него. 
 
Рагад Хюсеин, майката на Банан, бива наричана “Малкия Саддам“ и мнозина смятат, че тя ще наследи поста му, но това не се случва. Докато Саддам Хюсеин е на власт, тя се опитва да избяга от Ирак заедно с мъжа си. Той бързо ги открива и ги връща обратно. Но заради предателството им към него убива съпруга ѝ Камил през 1996 г. Същото прави и с неговия брат, който е женен за по-малката му дъщеря.
 
Така, заради диктатора, двете сестри остават вдовици и трябва да се грижат сами за общо деветте си деца.
 
След като пораства, внучката на Саддам научава повече подробности за зверствата по време на режима на дядо ѝ, как са го свалили от власт и екзекутирали. Въпреки всичко, което е направил за майка ѝ баща ѝ, тя много често споделя в профила си, че бившият иракски президент е бил „велик“ човек. Дори качва снимки, на които тя е все още бебе, прегърната от Саддам Хюсеин.
 
Банан Хюсеин Камил работи като дизайнер
 
 
При избухването на войната в Ирак, Камил и нейното семейство заминават за Йордания като изгнаници. Преди да напусне Йордания и да замине за Дубай, внучката на Саддам Хюсеин започва да се увлича по модните тенденции. В началото прави дрехи само за себе си, после вижда, че това ѝ се отдава и събира смелост да развива свой бизнес. 
 
През 2014 г. Банан Камил е обявена за най-добрия млад моден дизайнер по време на кюрдски културен фестивал, който се провежда в Аман. След това признание тя получава множество поръчки и добива по-голяма популярност в модните среди.
 
„Имам две мечти: първо, кариерата ми, второ, искам Ирак да бъде обединен и да се върнем отново към това, което беше преди“, обяснява тя, получавайки наградата. 
 
Още от историята на Банан Хюсеин Камил четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Чичо Пънч преди 3 години
Това е сестрата на Портокал Щраус Ебн
9
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 3 години
Това че е внучка на диктатор не я прави по-особена.Внучка на райхсфюрера на SS, Хайнрих Химлер е омъжена за евреин. И се казва Катарина Химлер.Има една красива мулатка, с баща нигериец, е внучка пък на касапина от концентрационния лагер в Краков, Полша, Амон Гьот.Тя е учила в Израел и говори иврит свободно (освен немски и английски разбира се).
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък познавам една с име Слива.
7
1
 
11
 
! Отговори
Влайчо преди 3 години
ЕВГЕНИЯ ЖИВКОВА
6
0
 
19
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
започва да се увлича по модните тенденции. В началото прави дрехи само за себе си, после вижда, че това ѝ се отдава и събира смелост да развива свой бизнес. Шехерезада 1001 нощ... булшит
5
4
 
22
 
! Отговори
Кой преди 3 години
е Банана Хюсеин Обама?!
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката на Исмаил - Хагар дошла точно, когато Ибрахим се канел да прободе сина си, а тя дори и пръста си не помръднала, за да го спаси. Този отвратителен епизод на убийственото родителско пренебрежение към собственото си дете се чества всяка година от милиони мюсюлмани по време на Хаджилъка в Мека, родният град на Мухаммад. Усилията на Шейтана да спаси живота на момчето са позорно охулвани с церемонията на замерването на стълба на Дявола.
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ислямският разказ за жертвоприношението на Ибрахим е дори по-шокиращ и от юдейския разказ. Аллах заповядал на Ибрахим да заколи сина си Исмаил , докато Шейтанът се опитвал да разубеди Ибрахим, за да пощади живота на детето. Три пъти Ибрахим яростно пропъждал Шейтана с камъни и накрая се пречупил, забил ножа в гърдите на сина си. Това е всичко, което ви трябва да знаете за ислямския морал, всеки който е против убийствата за тях е Сатана.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са като Кенеди проклятието дебне, да се пази да не я гепи Коронaта за бананите.
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Банан Камил да се снима по техните диктаторски медии, що не се снима.