Меган и Кейт се скарали жестоко заради... чорапогащи

Това се случило на сватбата на Меган и Хари
Обновена: 28 май 2020 14:24 | 28 май 2020 14:24, Ивета Иванова
36
Меган и Кейт се скарали жестоко заради... чорапогащи
Снимка: БГНЕС

Караницата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на сватбата на Меган и Хари била заради чифт чорапогащи, твърдят източници на списание "Tatler". Твърди се, че Кейт се разплакала заради Меган. 

"Беше горещ ден и очевидно имаше спор относно това дали шаферките трябва да носят чорапогащници, или не. Кейт, която следвала протокола, мислеше, че трябва. Меган не искаше шаферките да носят чорапогащници", казва източник на "Tatler". 
 
От снимките от сватбата се вижда, че шаферките, включително прицеса Шарлот (дъщеря на Кейт и принц Уилям), не носят чорапогащи. Освен това, принцеса Шарлот пробвала роклята си едва няколко седмици преди сватбата и това донесло напрежение за Мидълтън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Режисьор на сапунки преди 3 години
Това да се включи като серия в новия ми индийски сериал Херцогини - Просякини. Връзката между две етърви, които се карат да чорапогащник преди сватбата , е важен момент за всяка една култура. Дали чорапогащникът ще бъде скрит или булката ще бъде одушена с него, още не съм решил.
29
2
 
2
 
! Отговори
Легендата е тука преди 3 години
Трябвало е да решат спора като се допитат до народа как иска да ги гледа - по чорапогащи или без долни ***.
28
2
 
4
 
! Отговори
Ru imperialism преди 3 години
Добре че прислугата не се е скарала за политика
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посредствените олигофренки, да си хофят на село най-добре с първата каруца, натоварени с безмислието си
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как точно тея двете кретеноидки са в секция звезди?
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре,че беше тази"новина"да се посмеем и разсеем малко:))
24
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сбабичкосаната грозна Кейт просто се изяде от яд, че Маркъл е по-красива и доста по-популярна извън UK. Нави си на пръста да и вгорчава живота, но от тжва пак губи тя или поне не става по-красива.
23
1
 
3
 
! Отговори
Полиглот преди 3 години
Женски препирни за титси и колготи.
22
1
 
3
 
! Отговори
Имам идея преди 3 години
Ако спорът е бил наистина ожесточен и е заплашвал да взриви добрите отношения между етървите, тогава е важно да бъде възнаграден онзи, който ги е усмирил и сдобрил.Нали помните как е възникнал "Орденът на жартиерата"? И той е свързан с конфузна история с чорап на кралица. Тогава нека сега да учредят и "Орден на чорапогащника"!Който успее да усмири кавга между видни личности и по този начин спаси английското общество от разединяване, да бъде закичван на ревера с чорапогащник, вързан на фльонга.
21
1
 
2
 
! Отговори
Де ГоЧукаш,де СеПука преди 3 години
Аааа, значи по времето на Б.Б. покупателната способност на българските жени се е повишила неколкократно?При бай Тошо с една месечна средна заплата дамите са можели да си купят 80 обикновени, не луксозни чорапогащи.При бат Бойко с една минимална месечна заплата жена може да си купи 200 броя обикновени чорапогащи!Ликуй, народе! Уцелихме десятката!Пред фактите и боговете мълчат!
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им имам проблемите.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ ПРИЛИЧА НА ЕДНА, КОЯТО БЕШЕ ДИЛЪР НА ЧОРАПОГАЩИ В РАЗГРАДСКО. ЯВНО ПРИЛИКАТА НЕ Е СЛУЧАЙНА!!!
18
1
 
3
 
! Отговори
Контрата контрира преди 3 години
Днес един обикновен чорапогащник може да се купи за 3.00 лв.Значи една пенсионерка с месечен доход 240 лв може да си купи 80 чорапогащника.Едно момиче, започващо работа с минимална заплата може да си купи 200 чорапогащника.Извод - при бат Бойко най-бедните български моми и баби могат да живеят по-богато от съпругите на английските принцове!
17
5
 
4
 
! Отговори
Агитпропчик преди 3 години
В годините на късния социализъм у нас един чорапогащник е струвал 2.50 лв,а една жена с 10-15 години трудов стаж е получавала чисто около 200 лв, ако не е била някаква шефка или титулярка на високоплатена длъжност. Значи една такава жена е можела да си купи 80 чорапогащника с една месечна заплата.В условията на дивия капитализъм пък, в кралското семейство, окичените с диаманти херцогини се карат и бият за един чорапогащник!Е, за това ли скачахте по площадите? А?Затова ли ги ручахте жабетата?
16
0
 
5
 
! Отговори
Хипотеза преди 3 години
Едната е хванала единия крачол на чорапогащника, а другата е хванала другия и са започнали да го дърпат в две противоположни посоки.И тъй като нито една от двете не е отстъпила, чорапогащникът се е скъсал. Кралицата се е ядосала и е казала, че няма да даде друг чорапогащник. Тогава значи една от шаферките е трябвало да остане без чорапогащник, а това е нарушение на протокола. Не може да има разлики в облеклото на шаферките на кралската сватба!И куин е изкомандвала: "Всички шаферки да са боси!"
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какъв е тоя краварски мутант и грозилище?
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уникална футболна драма драги зрители.......Невероятно постижение - две жени да се скарат пък били те и в кралския двор.Ама и това журналистите дето ровят по чорапогащите на хората срам нямат.
13
4
 
7
 
! Отговори
Споделено преди 3 години
Меган как е станала актриса? Няма никакъв чар, красота , дрехите и хич не са хубави. Изключение прави само една тъмно зелена рокля и изглеждаше добре и на снимката под чадъра с Хари.
12
3
 
11
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Като протокола изисквал чорапогащник какво се важни Меган?. Возят ги с коли, това че за 30 минути ще излязат на ,, горещото" лондонско слънце да няма изгорят шаферките.? Меган май не знае как се слага кралски чорапогащник и е било срам да си признае. Дори трябва да е благодарна на Кейт, че й е казала.
11
4
 
9
 
! Отговори
Между редовете преди 3 години
А аз пък си помислех, че Меган вързала ръцете на Уилям с любимия чорапогащник на Кейт, за да уважи бъдещият крал и за да си остане в двореца. Само че Кейт чула как стенат двамата, мълчала си известно време от срам, накрая не издържала и казала на баба Бет, която отказала като си спомниха за Даяна, която яхала учителя си по езда. Изгонила Меган и Пари от двореца. Хари още се чуди и мае.