Никол Шерцингер показа как тренира вкъщи

Певицата изпоти феновете с 10-минутни упражнения
28 май 2020 05:30, Иванка Гъркова
16
Никол Шерцингер показа как тренира вкъщи
Снимка: БГНЕС

Никол Шерцингер няма спирачка! Певицата прие извънредното положение с усмивка и повече от два месеца не спря да забавлява своята аудитория.

Тя призоваваше своите последователи да си стоят по домовете, показа нагледно как да си мият ръцете и да почистват домовете си. Освен редовните ѝ постове за проекта "The masked singer", в който тя бе жури, красавицата често качваше клипове, в които показва как се грижи за себе си и спортува. Сега, когато фитнесите са отворени, тя продължава да тренира у дома и споделя своите мотивиращи видеа. 

През уикенда Шерцингер отново показа, че за нея няма невъзможни неща. Тя засне специално видео за списание "Shape", в което разкрива как поддържа стегнато своето тяло. 
 
"Готови ли сте да се изпотите с мен и Паоло Мацити?", попита тя и сподели в Instagram тяхната 10-минутна тренировка за цяло тяло. 
 
 
Във видеото Никол прави напади, бърпи, планкове, вдига бутилки с вода вместо гирички...
 
„Никол е толкова сладка и аз я обичам“, „Страхотна тренировка“, „Готов съм да се потя с теб по всяко време, Никол“, пишат последователи на Шерцингер под видеото, което е събрало над 95 хиляди преглеждания. 
 
10-минутната тренировка на Никол Щрецингер вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
3
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
Винаги съм се чудил защо не се снима във филми за възрастни , вече е за млиф жанра
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност е страхотна певица, ама кой ти гледа таланта на хората- само жълтурии за гаджета, хирурзи и всякаква храна за плебсаа
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Кога излизаш с приятели, четеш книги, гледаш филми, ходиш на театър, почиваш си? Кога излизаш с мацки. Твоето не е живот?
9
5
 
5
 
! Отговори
проф. Вагиналев преди 3 години
да не ви казвам аз как я изпотявах тая палавница, ви защо мислите си хвана българско гадже след мен? Усети кво е балканското дърво - мощно и надежно, твърдо като камък и дебело като дънер, та след кат и теглих една майна и се хванах с ангелите на Викторя Сикрет...тя хвана тенесистчето. Още се буди през нощта и плаче за големия дъб. ама това е животът, несправедлив
8
4
 
2
 
! Отговори
Fit преди 3 години
До Анонимен7 ставане и закуска, 7.30-8 раазходка на кучето, 9-18 работа, 20-22 тренировка, 22-22.30 разходка на кучето и след това приготвяне на храна за следващия ден, 24 ч задължително гася лампата, така преминава моя ден на трениращ
7
7
 
12
 
! Отговори
Гришо се отърва преди 3 години
С годините става неразличима от жителка на Столипиново.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се интересувам да видя толкова как тренира, иска ми се да я видя в една по-друга ситуация.
5
9
 
8
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
До Анонимен как застаряваща ве,че тя си е бабе вече...Строга господарка от филмите на ужасите за извратени,силикон със изтекъл срок на годност.
4
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Застаряваща нимфоманка.
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2Те активните хора дето по два часа тренират кога ходят на работа се питам аз?Апропо не всяка жена иска мъж за постоянно и деца. Още по-малко дърт мъж дето вече не върши никаква работа.
2
4
 
6
 
! Отговори
GT преди 3 години
Как така "няма спирачка", поне *** няма ли?
1
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига глупости!Повечето от активните хора започват тренировките си с кардио 8-10км почти всеки ден. Това е за 1 час, следват упражнения за мускули, гъвкавост и т.н.Тая прилича на египетска мумия. Ако беше хитра, след Хамилтън щеше да си хване някой улегнал мъж, а не нашето хлапе и вече щеше да има деца и семейство.Това, което показва е плод на гените си и на пластичните хирурзи.