Дженифър Анистън и Брад Пит - една двойка, която всички харесваха

Ще се съберат ли отново?
29 май 2020 20:54, Петя Славова
18
Дженифър Анистън и Брад Пит - една двойка, която всички харесваха
Снимка: БГНЕС

Безспорно една от най-обсъжданите и обичани двойки в Холивуд бе тази на Брад Пит и Дженифър Анистън. Затова и медиите обърнаха такова огромно внимание на повторното им сприятеляване.

Снимката с прегръдката между двамата  на американската Гилдия на филмовите актьори (SAG awards), когато Джен бе с бяла рокля обиколи всички медии и социални мрежи.
 
Веднага се заговори, че двамата може да си дадат още един шанс. Някогашните съпрузи бяха стриктно наблюдавани.
 
Следено беше всяко тяхно движение и се търсеше скрит намек или  знак, който двамата си дават.  Заговори се, че те дори почиват заедно и са готови да посрещнат отново любовта, но така и коментар от самите актьори не се появи.
 
Брад Пит и Дженифър Анистън бяха семейство във върха на славата си – млади, руси, усмихнати и прегърнати. Така ги засичаха фотографи по различни светски събития.  
 
Запознават ги техните агенти и през 1998 г. започват тайна връзка. За това как Джен е спечелила сърцето на Пит писа „The Mirror“. Според изданието актрисата твърде дълго не е давала на половинката да правят секс, а  първата им интимна среща е станала на Свети Валентин през 1999 г.
 
Женят се на пищна церемония през 2000 г. в Малибу, която им струва милион долара. За кратко време те стават едни от най-влиятелните двойки в света на шоубизнеса. Двамата така и нямат деца. Според някои медии, Дженифър Анистън е била тази, която иска, но Брад Пит още не се е чувствал готов за наследници.
 
Още за любовта между Дженифър Анистън и Брад Пит четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
гп преди 3 години
Кога ще ги оставят на мира? Достатъчно трудно е да преминеш през развод и то публичен. И то мъжът ти да се събере с друга топ-звезда моментално след развода ви. И да си народят 10 деца докато ти не можеш да имаш дори и 1. Измъчиха я тази жена. Винаги съм забелязвала с какво достойнство и класа говори в интервютата. Минаха около 15 години от развода им! Дори не е интересно вече!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събирането им е само у главите на феновете на Анистън.Лично на мен никога не ми е допадал нито като актриса,нито като външност.
11
0
 
6
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Тая Анистън като актриса не става. В ролята на Рейчъл беше толкова ли.гава и те виждам голям зор в целия сериал да седиш в едно кафене.Брад Пит иначе като актьор е добър. Казал си , че иска по-добре актриса и затова избрал Джоли, която като актриса играе по-добре от Анистън. Откъде да знае Брад , че тя пък била вманиаячена по осиновяването на шарени деца? Да си търси друга изгора. С Анистън не можеха да имат деца, не им било писано.
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само предъвквате едни и същи глупости.Никога няма да се съберат отново.Брад едва се отърва от този киликензер.
9
0
 
7
 
! Отговори
Бранджелинанистън преди 3 години
Съвсем оплетохте клюките.
8
4
 
4
 
! Отговори
заповед преди 3 години
"НИКОГА не се връщай там,където си бил щастлив на младини!"
7
3
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Един познат- мъж има сестра. Единия е работлив, а другия- мързелив. Единия е дебел, а другия слаб.. Единия красив, другия- почти грозен... Единия е бил глезено дете...Тия двамата- Брад Пит и Анистън просто са Работливи и имат сходни интереси... Затуй са били женени..Челото показва повече вроден акъл.
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се вгледате внимателно те са като брат и сестра.-еднакви носове-еднакви чела-еднакви устни-еднакви коси (ако са реални)-нейните уши са по-големи-
5
0
 
7
 
! Отговори
"всички харесва преди 3 години
И всички ли питахте, та единодушно са заявили, че ги харесват??
4
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Анистън си е доста семпла,а Анджелина е висока класа. Какво странно има в избора на Брад Пит?! Каквото е станало по-късно е станало. И двете вече са в запаса,но Джоли има нещо зад себе си.
3
12
 
20
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Наистина много жалко, че се разделиха, особено за Брад Пит, който налетя на оная чумоскучубра Анджелина Джоли.Сигурно Господ така го наказа, че е изоставил Дженифър, за да разбере наистина какво е загубил.
2
16
 
15
 
! Отговори
Онбонго дава Любов преди 3 години
Тази е много грозна,с огромна долна челюст.Ако не си показваше зърната в приятели,никой няяаше да я огрява..освен Густава хахахахааа
1
11
 
11
 
! Отговори
На кой му дреме, бе? преди 3 години
Тия дори нямат един приличен филм, заедно или отделно, последните 5-10 години.С какви глупости ни занимавате?