Деми Ловато: Следяха ме какво ям преди фотосесия

Изповед от звездата
9 юли 2020 22:40, Ивета Иванова
10
Деми Ловато: Следяха ме какво ям преди фотосесия
Снимка: БГНЕС

Деми Ловато призна, че е преминала през период, в който е била тъжна, заради кариерата си.

Шоубизнесът носил много напрежение за нея и сега тя искала музикалната ѝ кариера да бъде фокусирана само върху самата музика и посланието от нея, а не върху начина, по който Деми изглежда.
 
"Искам кариера, която няма нищо общо с тялото ми. Искам тя да бъде заради моите текстове, моята музика и моите послания. И искам продължителна кариера, заради която не трябва да променям себе си. Музиката ми донесе толкова много радост, когато бях малка и аз загубих тази радост заради лудницата в музикалната индустрия. Станах тъжна. И не искам никога повече да бъде така", сподели звездата пред "Bustle".
 
Ловато признава, че в нощта преди фотосесии, е имало хора от екипа ѝ, които са я наблюдавали - какво и колко яде, за да не бъде подута на следващия ден.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
чалгата не прощава преди 3 години
Да си беше останала на село , да си плющиш пръжки с лук и на 30 да си с диабет , като всеки уважаващ себе си американски 80- процентник
4
1
 
5
 
! Отговори
Тссс преди 3 години
Пак ли сълзите на принцесите ни поднасяте бе... колко певици има които защото можеха да пеят и да пишат текстове пробиха без да променят себе си кой знае колко.. тя сега щото не може с оригиналност обвинява индустрията че я спирала. Да изкара феминизма и цвета на кожата скоро като модерна тъпанарка!
3
1
 
6
 
! Отговори
Е мииии преди 3 години
Кът си съ фанала на орото, шъ *** тропаш кот ти свирят.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егаци новината Деми Ловато се чуди дали са и полезни екипа която я следят какво яде или да ги уволни и заплати ще спести.В крайна сметка това какви хора ще си назначава в екипа си е неин проблем ,нито на журналистите нито пък на аудиторията.
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искала кариера, която нямала нищо общо с тялото й.Нищо по-лесно от това - нека да стане касиерка в Уолмарт на минимален надник и няма да има никакъв проблем.Защо ни занимавате с тая наркоманка?