Мелания Тръмп с нови критики за стила й

Американци не харесаха роклята й за 4 юли
9 юли 2020 23:31, Иванка Гъркова
26
Мелания Тръмп с нови критики за стила й
БГНЕС

Речта на Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ предизвика доста дискусии. Повече от 7 500 души се събраха в Маунт Ръшмор, щата Южна Дакота, за да отбележат 4 юли, като много малко от тях бяха с маски, което също разгневи доста американци. И за капак – Мелания, която придружаваше съпруга си, събра множество критики. Изборът ѝ на рокля за събитието се видя крайно неподходящ за много хора, които изразиха недоволството си от негов в социалните мрежи. 

 
Първата дама се появи с бяла рокля с нестандартни черни шарки, които хората определиха като „абсолютни драсканици върху бял лист“. Моделът, който струва 2485 долара, е на Alexander McQueen, като рисунките по него са дело на студенти по моден дизайн от Лондон.  
 
Разкроената рокля, която стои чудесно на жената до Доналд Тръмп, е с черен колан на кръста и асиметрична дължина. Тя бе в съчетание с тъмни лачени обувки на висок ток и любимите очила на Мелания. Въпреки нейния елегантен силует, определено не се хареса на претенциозните избиратели. 
 
„Изглежда Доналд е рисувал с флумастер по роклята на Мелания“, „Прилича на нещо като ураган“, „Какви са тези драсканици по роклята ѝ???“, пишат потребители на Instagram, коментирайки въпросния тоалет. 
 
 
Още за стила на Мелания Тръмп четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
12
 
! Отговори
До 18 преди 3 години
Анонимния, прати снимка на Плевнелиевата! Аааа, ама тя и втората му жена го остави..хахахМелания няма грешка, роклята също е хубава! Забравиха Мишел Обама отначало с какви жилетчици се снимаше...
21
5
 
16
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Мелания е Богиня и аз съм на годините на Тръмп, ама до жена и на 1% от класата на Мелания, мога само да си мечтая, дори е отвъд мечта! Тръмп безспорно е Велик, единици и то на столетие са хората, които могат да постигнал толкова колкото него в живота си!!
20
4
 
27
 
! Отговори
мнение преди 3 години
И роклята и Мелания са прекрасни! Тези, които я критикуват нямат понятие от изискан вкус!!!!
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уффф, кой ги дава тез съвети и оценки за тоалета на Мелания?? Нашите ча..л..га дружналя или либерастите от Запада ,дето нарочно ходят с хипарски торбички ,че да ги мислят за слободолюбиви
18
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много си й е стилна роклята даже. Обаче не се харесва на демонократите, щото Мелания не е черна.
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да им пратим снимка на нашия Генерал Радева и ще си променят мнението
16
6
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Перфектна е! Може да носи всичко! Не е като наша Деса, равна отгоре до долу! Американците не знаят какво искат! Тръмп нее толкова лош, колкото го изкарват и държи за държавата! Нека си изберат още един чернокож президент и да видите какъв расизъм ще настане с/у белите!
15
0
 
16
 
! Отговори
Да питам преди 3 години
Протестиращите срещу Тръмп с маски ли бяха,или за тях не важи!
14
0
 
17
 
! Отговори
Радо преди 3 години
При тази пандемия много важно кой какво носи То не можеш нормално да живи е човек само ли дрехи да гледа
13
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роклята е хубава, ама чак пък толкова пари..по-вече от 30 лв. не давам за нея.
12
11
 
32
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
Либерастите са алчни и завистливи като гледат президента Тръмп с богинята Мелания. Погледнете Килъри и дъщеря й кобила, погледнете всичките обонговци (като мимунки са до един)...тези не могат дори да се намажат на нокътчето на малкото пръстче на Мелания, дори не са достойни да й носят куфарчето. Това е типично за тая либерастична иззззмет, потънала в собствената си мизерия и мъка, точно както им повеляват от DNC. Дерзай, либерастична утайко на човечеството, никога няма да стигнеш Мелания!
11
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо и няма,стилна е!Да сте видяли някой политик от Европа да се кичи като коледна елха или чалгаджийка? Не. Няма и да видите. А Меланийката е европейка все пак,висока,стройна,елегантна.
10
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко са шантави шаренийките, но това няма никакво значение след като роклята й стои прекрасно.
9
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова е перфектна роклята на г-жа Тръмп, че чак ми е неудобно да коментирам.
8
4
 
17
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Американците са малко мало умни като англичаните и имат особено мислене , трудно ще ги разберем.А бе и в България преди имаше едни с подобно мислене, футболни агитки на които логиката и бе ако носиш червено си враг , ако носиш синьо си приятел , а противника им има обратна логика , нещо подобно има и при тях.Просто обичат да правят война от глупости.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се беше облякла като каптън Марвъл щеше да е хем секси с къса рокличка, хем щеше да е с цветовете на хамериканския флаг и хареса на избирателите
6
1
 
10
 
! Отговори
Блонди преди 3 години
Говорителката как е била облечена.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Готина рокля, но има очевиден недостатък не е консервативна ,няма такива елементи , но не мога да разбера защо ни го сервирате това на нас българите които въобще не делим политиците си на леви и десни ,консервативни и либерални.При нас всички политици имат само една цел да си вземат тяхното парче торта и въобще няма значение как са облечени и какви идеи представляват.
4
4
 
17
 
! Отговори
Много предизборно преди 3 години
Само не е ясно какъв е смисълът да настройвате местните си читатели срещу единия участник в президентските избори в САЩ. Нито на нас ни пука много за тях, нито на тях за нас.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато Майкъл си развяваше пакетът из Белия дом всичко беше наред.