Бунтарката на Швеция - принцеса Маделин

Тя се мести в Америка през 2018 г.
10 юли 2020 22:15, Дарена Найденова
9
Бунтарката на Швеция - принцеса Маделин
Снимка: БГНЕС

Последната година феновете на кралските семейства бяха занимавани с една основна тема – местенето на принц Хари и Меган Маркъл от Великобритания в САЩ. Двамата решиха да прекратят отношенията си с двореца и да се откажат от кралските си титли, за да заживеят по-нормален живот отвъд океана.

И докато този ход дойде като гръм от ясно небе за всички, то кралската история познава още един такъв случай. Става въпрос за принцеса Маделин от Швеция, която всячески иска да се отдели от трона, за да осигури на себе си и семейството си спокойствие и уединение. Тя се мести в Америка през 2018 година, установявайки се в топлата Флорида.

Преди да замине за Щатите обаче тя преминава през още една страна, множество образователни специалности и един провален годеж. Наричат я Бижуто на Швеция заради несравнимата ѝ красота и филантропската й работа.

Какво детство е имала и какво е образованието й, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
. преди 3 години
Забравих да се подпиша:Анастасiя. :)
3
2
 
3
 
! Отговори
Първият Анонимен преди 3 години
И пиша стихове, но не ги издавам. Публикувам ги безплатно в ИН. :)На здоровье! :)
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, да не би митичният д-р Мирчев да е вър.лувал и в постелята на принцесата? :))))
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо ново. Всичко е като при всички отрочета на оцелелите досега европейски монархии. Пи. янска младост, купени дипломи по измислени специалности, занимания с "благотворителност" за пред поданиците и брак с американски ев.реин-финансист като не е много сигурно кой е бащата на децата, щото финансистът е г.е.й. Всичко разбирам. САМО не мога да разбера кой реши, че наследниката е красива. Гледа като реп.тил. А, да, аз съм лекар и също владея перфектно три чужди езика - английски, немски и руски.