Хранителният режим на Денис Ричардс за неувяхваща красота

След години вегетарианство, тя отново яде месо
Обновена: 11 юли 2020 13:13 | 11 юли 2020 13:08, Иванка Гъркова
1
Хранителният режим на Денис Ричардс за неувяхваща красота
Снимка: БГНЕС

Тя е на 49 години, носи силикон и има филъри в лицето. През годините се е хранила по най-различни начини, за да изглежда добре. Снимала е много фотосесии и е участвала в редица известни филми. Тя е Денис Ричардс – една от любовите на Чарли Шийн.

През годините се носеха слухове, че привлекателната актриса има анорексия. Истината обаче е друга – тя дълго време бе вегетарианка и спазваше определен режим, за да поддържа своята форма. Фокусирала се върху работата си с благотворителната организация „Quantum Reach“, ръководейки собствена козметична линия – „CB Me Beauty“, сега Денис има повече време за трите си дъщери Елоиз, Лола и Сам. И признава, че заради по-улегналия начин на живот тя отново яде месо.

Звездата разкрива, че включването на голямо количество протеини чрез месото, трябва да стане много внимателно. Затова е подходила много сериозно към захранването. Сега тя е променила хранителния си режим, за да може да свикне по-лесно.

"Бих казала, че 90 процента от диетата ми е без глутен и определено забелязвам разликата", обяснява Денис пред "Women's Health".

Звездата разкрива пред изданието, че от малка обичала да яде месо, картофи и тестени изделия, защото е израснала в Средния запад, където тези продукти са присъствали на всяка маса. Но посочва, че днес режимът ѝ е съвсем различен. Дори и да си позволи някоя вредна храна, тя го прави с мярка.

Какво е менюто на Денис Ричардс за деня, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
65 преди 3 години
Освен сините и очи ,друго нищо хубаво не виждам
8
2
 
0
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Видях я за първи път през февруари 1998 в кино Модерен Театър 3 в Starship Troopers на Пол Верховен.Много я харесах тогава,но жалко,че не я видяхме топлес тогава.Единственият и кусур са непочистените и вежди,които за времето си тогава бяха табу.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страшно красива. Точно такива жени обичам с чар и сексапил. Тази и на 70 няма да изгуби обаянието си. Също като Джейн Фонда.
6
0
 
3
 
! Отговори
Крайно вълнуваща... преди 3 години
...новина, развълнувах се!
5
0
 
9
 
! Отговори
Повехнал Дедо преди 3 години
Като е неувяхваща красотата и, защо сте сложили снимка от преди 25 години?
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно че яде месо, наденици и кремвирши основно
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Статията" започва с това какви пластики има по себе си и продължава с това как се храни, за да изглежда добре. Я уточнете, външният й вид заради храненето ли е или заради пластиките?
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значение има какво яде, след като има силикон и филъри в лицето, кpeтени?
1
0
 
3
 
! Отговори
Мечо Кух преди 3 години
Това е доста важно на фона на битката за догановото имение. Кажете ни още