Как Дрю Баримор поддържа форма по време на изолация?

Актрисата споделя, че обича да се грижи за себе си
11 юли 2020 18:55, Дарена Найденова
2
Как Дрю Баримор поддържа форма по време на изолация?
Снимка: БГНЕС

Последните няколко месеца поставиха на ръба физическото и психическото ни здраве. Пандемията от коронавирус ни завладя още през декември 2019-а и вече целият свят е скован от нея. Наложени бяха мерки на социална изолация, затворени бяха милиони търговски обекти, културата спря своето развитие, а домовете ни се превърнаха в офиси и класни стаи.

Трябваше бързо да се нагаждаме към новия си начин на живот, който продължава и до днес. Въпреки че някои от мерките бяха отпуснати, все още е препоръчително да спазваме социална дистанция и е задължително да носим маски в затворени помещения, градски транспорт, болници и магазини. Дезинфекцията и личната хигиена са поставени на първо място, а плановете ни за лятото съвсем се промениха.

Мислехме си, че заразата ще подмине известните личности, но това не се случи. Първите, които бяха заразени с COVID-19, бяха Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън. Двамата вече се чувстват добре и молят всеки да спазва правилата и да не забравя маската си. Ефектът на пандемията и изолацията усети и актрисата Дрю Баримор, която разкрива как се справя със ситуацията.

Тя застава на корицата на списание InStyle и споделя как се грижи за себе си у дома. А какво прави, ако мотивацията й не е огромна да поддържа здрав дух в здраво тяло, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бих и сложил език. дали ще ми разреши ?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цоца.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поддържа форма правейки Порнофилми,също като когато беше на 20.Нищо лошо,харесвам порнофилмите в които учавства като млада.