Мис Плеймейт се оплака, че е бита във фризьорски салон

Обвинената: Не на държанки, които се гаврят с хората
15 юли 2020 07:45, Александър Попов
46
Мис Плеймейт се оплака, че е бита във фризьорски салон
Снимка: Инстаграм
Мис Плеймейт 2018 Жанета Осипова се оплака в социалните мрежи, че е била бита в столичен козметичен и фризьорски салон. Тя публикува и медицинско, в което са описани нараняванията, които "са й донесли страдание".
 
"Живеем в абсурдни времена. Днес "коафьорката" и собственик на салон за красота "Магама" ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата. Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така- напълно нов! Чувайки тази моя молба въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди", твърди Жанета.
 
Жанета призова Боршукова да предостави аудио и видео записите от камерите в салона, които са работили по време на инцидента, за да докаже твърденията си.
 
Истината на собственичката на салона - Вили Боршукова, обаче е друга и тя също публикува пост в своя профил във Facebook. 
 
"Днес тази жена УЖ интелектуална женица ЖанeОсип се опита да унижи и оскърби персонала на "Магама" с безпрецедентните си капризи и неадекватно поведение, след което извика полиция, защото не сме играли по капризите на известна плеймейтка! Докъде доживяхме развратни индивиди да заплашват с високопоставени любовници, перчейки голите си безсрамни Атрибути и гордеели се с това, че се е снимала гола, придобила славата си с пластични операции и безпрецедентно поведение! Казвам не на всички държанки и силиконки, които се опитват да се гаврят с хората, които за тях са роби. Не всички ще търпим това. Тази женица днес дори не се съобрази, че момичето е бременно и продължаваше да унижава и измъчва с обиди! Не си мислете, че като сте се подули от силикон сте нещо повече от другите нормални хора!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
7
 
! Отговори
Кофаьор преди 3 години
Що ли не са я остригали гола глава ? Все пак във фризьорски салон се намира . И ножици има всякакви ..... ами чак са я водили в тайна стаичка и са я били с вратата. Едно остригване щеше да реши всякакъв проблем . Че и пари щяха да и вземат за услугата .
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те пък коафьорите и гримьорите се изживяват като някакъв елит, нищо че са един скъпо- платен обслужващ персоналкифли маникюристки, гримьори-все тая
31
0
 
19
 
! Отговори
а бе, преди 3 години
ЖанетчЕ за едно си права,че живеем в абсурдни времена.Защото такива силиконови играчки като теб ги избират двама старчоци на жалки конкурсчЕта за да практикуват древната професия.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една кифла, бита от друга...Едната се кипри (за да привлича ебльовци),за да изкарва кинти като си разтваря краката, а другата изкарва кинти, като лъже кифлите,че продукта й става...И едната и другата са продукт на мутроправителството,което ни управлява и от което те имат адски належаща нужда,защото иначе няма да са вървежни...На избори (ако изобщо гласуват) тези ще гласуват пак за тези, които им осигуряват средата за развитие. А средата за развитие е за мухъл и плесени (не благородни)...
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз не виждам къде е проблема. Продуктът е прецакан, обръщаш гърба и на английски пише къде да се обадиш за рекламации, те ти казват да им го пратиш и те ще ти пратят друг или компенсират на всички продукти е така! все едно да си купиш хляб, да има косъм по средата като го разчупиш и да ходиш да биеш магазинерката, еми не се прави така! образовайте се най-накрая, че тези хора са посредници, за оплаквания и жалби се обръщаш към производителя!!
28
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз така и не разбрах какво е плеймейт и защо са важни за обществото ни...
27
0
 
6
 
! Отговори
знаем бе преди 3 години
Били са или не са и платили за некачествена примоция? С тез удръвени джуки ена примоция не мое да напрай кът хората и сака да и плащат.
26
0
 
25
 
! Отговори
разсмя ме преди 3 години
От това за нанесените "трайни физически и психически вреди" ме заболя стомаха от смях :)А някоя силикон цомба дали не е гръмнала като още по-трайна "вреда" ? :)
25
13
 
17
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Прочетох изказването на фризьорката, ами освен обиди и махленски подмятания нищо не е написала, не вярвам продукта за който спорят да струва повече от 50 кинта - връщаш парите извиняваш се и повече не я пускаш в салона. Но в Бг сме си такива мизерници, за 5лв на бой налитат, а ела виж по нормалните страни, купуват и връщат постоянно и никой не налита на бой.
24
0
 
39
 
! Отговори
Фото Шоп преди 3 години
....и сега като започнат едниии голи фотосесии за да покаже къде точно са я били и едниии пози да покаже колко и е било тъжно...
23
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че са сбъркали като са я предали на полицията, редно би било такива случай да се предават на психиатрията. Но все пак хора бъдете толерантни към лудите, и не се сърдете че те не могат да мислят и не знаят какво говорят, това е следствие от болестта им.
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Капитализъм, другарЕ.При частната собственост е така. Частникът защитава бизнеса си с всякакви средства, както се вижда и с бой до кръв.
21
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много атлетична фризьорка, бе!Защо не стане ММА-боркиня?
20
0
 
33
 
! Отговори
Да, ама преди 3 години
В друг сайт пише, че преди 7 години същата тази Вили Боршукова пребила 8 жени в конкурентен салон и имало предложение да я затворят в психиатрия.Повече подробности не пише, но аз се чудя сама ли е успяла да пребие 8 жени?!Уточнявасе също, че травмите са получени, след като плеймейтката била "бита с врата" (?!) Не разбрах, дали са я притиснал на вратата и са я блъскали с нея или някоя врата е била откачена от пантите и фризьорката е налагала с нея протестиращата плеймейтка?
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи възможностите са две.Или е получила тези травми по време на по-грубичък секс,или в този салон са се боксирали и ритали, за да получи травми точно на тези местапо тялото.
18
2
 
31
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
И тази само създава излишно напрежение с цел да разклати правителството.
17
2
 
55
 
! Отговори
Петеля преди 3 години
Ах каква поредна драма,драги зрители!Само каква поредна драма!Тез безполезни фабрики за л на освен да се цапотят и мажат по цял ден ,нещо смислено вършат ли през живота си!?Безполезници дишащи безсмислено въздуха на останалите живи същества на планетата!
16
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо се възмущавате, бе?вижте колко много коментари се насъбраха за кратко време.Значи народът се забавлява с такива щуротии. Защо да не ни информират? :))Сериозните новини са тягостни. Много по-интересно е да четем и да се смеем на глупостите на нашенските жрици, отколкото да ни известяват, че била забременяла или се развела някоя презокеанска певачка, чието име до този момент не сме чули.
15
2
 
33
 
! Отговори
Печена преди 3 години
Болки в долната част на гърдите и горната част на корема понякога се получават след практикуване на мисионерска поза с любовник, който се отличава с излишни килограми или със значителна мускулна маса, трупана дълги години във фитнеса или при тренировки в някоя от дисциплините на тежката атлетика.Синини по бедрата и подбедриците стават, когато любовник с такива габарити се е поувлякъл и, хващайки партньорката си за краката, се опитва да я нагласи в най-удобната за него поза.
14
2
 
54
 
! Отговори
. преди 3 години
До azМис плеймейт това е скъпо платен силикoнoвa кypвa, известна с това, че я чyкaт дебелаци, които си плащат за това. За съжаление, българските *** вече не се срамуват, че са такива, а се перчат с това, като го смятат за голямо достойнство.