Принцесата на високи скорости - Ермин дьо Клермон-Тонер

Страстта й към моторите я погубва
15 юли 2020 18:58, Иванка Гъркова
0
Принцесата на високи скорости - Ермин дьо Клермон-Тонер
Снимка: БГНЕС

"Тя живееше на бързи обороти и обичаше високите скорости. Пушеше пури, организираше партита за богатите и не спираше да купонясва...". Това пише чуждестранна медия след трагичната ѝ смърт. Френската принцеса Ермин дьо Клермон-Тонер, която прекара повече от месец в кома, остана завинаги на 54 заради нейната най-голяма страст – моторите.

"Ермин дьо Клермон-Тонер, родена през 1966 г., ни напусна след месец кома в болница, намираща се в предградията на Париж, след трагична катастрофа с мотоциклет. Тя издъхна заобиколена от своите близки. Семейството и приятелите ѝ завинаги ще пазят спомена за нея жив. Тя беше изключителна дама с голямо сърце, която винаги намираше време за другите. Ермин ще остане ориентир за изкуството на живота в края на 20 век. Никога няма да забравим нейната доброта и усмивка“, се казва в официалното изявление на нейното семейство, публикувано в изданието Point de Vue.

„Сбогом, моя прекрасна принцесо! Обичам те! Ти завинаги ще бъдеш в сърцето ми, което днес кърви. Ти беше душата на ралито, заедно се забавлявахме и смяхме. Почивай в мир, приятелко! Животът е много несправедлив“, пише една от най-близките приятелки на принцесата – Виван Занироли от екипа на „Рали на принцесите“.

Коя е Ермин дьо Клермон-Тонер?

Ермин дьо Клермон-Тонер е родена на 3 февруари 1966 г. в парижкото предградие Булон Биянкур. Тя е единствената дъщеря на Чарлз Анри, който е 11-ти херцог и принц дьо Клермон-Тонер, и Ан Моранвиле. Семейството води началото си от най-старите благородници във Франция, като има и син.

Още от малка Ермин си пада бунтарка и често бяга от часовете в училище. Изключително непокорна, тя няма особено желание да учи, вследствие на което като тийнейджърка сменя цели 9 училища. Говорейки за своя темперамент тогава, тя коментира пред медии, че никога не е била гонена:

„Просто казваха на майка ми, че за моя характер и темперамент трябва друго заведение“.

След като завършва училище, принцесата се променя доста - как протича живоът й - вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари