Какъв бански избра Дженифър Гарнър за лятото?

Актрисата заложи на модел за 95 долара
Обновена: 3 авг 2020 18:25 | 3 авг 2020 18:24, Дарена Найденова
6
Какъв бански избра Дженифър Гарнър за лятото?
Снимка: БГНЕС

Има няколко стила на бански костюми, които просто са подходящи за всички. Като започнем от класическите черни цели модели, които съществуват повече от 70 години и са носени от Мерилин Монро, принцеса Даяна и Сара Джесика Паркър и стигнем до версиите с колани, които също са хит този сезон.

Днес обаче ще говорим за избора на Дженифър Гарнър, която успя да вкара малко разнообразие в тазгодишните тенденции. Актрисата се появи на плажа и много лесно можеше да бъде сбъркана с персонаж от иконичния сериал „Спасители на плажа“. Тя показа своя цветен цял бански, който с един блестящ моден трик се превръща едновременно в стилен и удобен избор.

Марката е Summersalt, която се превърна в любима на множество звезди. Известна е с това, че предлага дизайнерски бански костюми на нормални цени. Именно затова брандът е предпочитан от Джиджи Хадид, Приянка Чопра и сега от Дженифър Гарнър. Често моделите съдържат поне един уникален детайл, който ги отличава от другите бански.

Вижте Дженифър Гарнър по бански в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: банскиДженифър Гарнър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Мъри преди 3 години
Изглежда така, сякаш е скроен от домашната рокля на баба и. С подходящ бански щеше да изглежда супер секси, а така е като скучна домакиня.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ще ми разреши да и сложа език ?
1
0
 
8
 
! Отговори
В розово преди 3 години
на баба ватените ***