Ели Голдинг се радва, че живее далеч от мъжа си

Ето защо
7 авг 2020 12:48, Ивета Иванова
7
Ели Голдинг се радва, че живее далеч от мъжа си
Снимка: БГНЕС

Ели Голдинг каза, че ѝ харесва да живее далеч от мъжа си.

Певицата сега е в Лондон, а Каспър Джоплинг е в дома им в Оксфорд, тъй като учи там. Ели споделя, че е хубаво да не бъде с любимия си 24/7.
 
От "Daily Mirror" я питат дали е трудно да бъде далеч от арт дилъра, а тя отговаря: "Не, харесва ми! Обичам моят съпруг, но също обичам себе си. Мога да чета книга. Мога да отида да тичам, мога да ям навсякъде. Така че е найистина страхотно, че може да имаш партньор, с когото да не си 24/7, дори когато си омъжен".
 
Скоро изпълнителката на "On My Mind" разкри, че все още не е готова да има деца. Тя иска да стане майка един ден, но не бърза да създава семейство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като си с него не можеш ли да четеш, тичаш и ядеш навсякъде? Не мога да си представя пича колко е щастлив, че тая не е около него.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя има договор с клауза да не забременява и да иска, като има работни ангажименти няма, как да е с мъжа си, защо според вас браковете на известните не просъществуват.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умна жена
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз и моя приятел също така си живеем - той в неговата къща, аз в моята. Виждаме се когато ни е кеф и бе си досаждаме и пречим. Постоянното присъствие много бързо съсипва всяко желание и любов.
1
7
 
9
 
! Отговори
123 преди 3 години
Тази работи за Cатанистите и участва в пропагандата им за разрушаеане на семейството.