Родни звезди разказаха солените си морски истории от "Къмпинг Градина"

Диляна Попова, Орлин Павлов и Ники Илиев споделят за любимото място
12 авг 2020 12:42, Петя Славова
20

Ники Илиев. Снимка: PR

Едни от любимите родни звезди, които от години избират "Градина" за заслужената си морска почивка и които винаги тайничко се надяваме да срещнем , когато отидем на къмпинга, споделиха едни от най-незабравимите си истории, с които свързват "Къмпинг Градина".

Красавицата Диляна Попова и певецът Орлин Павлов, които съвсем наскоро пуснаха свой съвместен сингъл "Днес е по-добре",  и известният актьор и режисьор Ники Илиев,  споделиха за всички свои фенове любопитни преживявания  от своите летни прикючения за игра на къмпинга "Солени морски истории".
Самият Орлин Павлов се върна назад в годините и разказа за случка с група КАФФЕ.

"След едно страхотно лято на Градина с група КАФФЕ преди може би десет години, в края на сезона, когато вече нямаше палатки, нямаше вече нищо, ние се събрахме и отидохме символично да изпратим лятото, сигурно е било средата или краят на септември, вече беше есен. Стояхме на плажа, гледахме в морето, беше ни много мъчно, пяхме, танцувахме. Говорихме си, че някой ден може би всеки един от нас след години ще се върне на същото място, вече със семейството и децата си. И ето, факт, че вече всички сме семейни с по едно или повече деца, но това, което все още ни свързва, освен, разбира се, музиката, е плажът на "Къмпинг Градина" и всички тези незабравими емоции. Някой ден сигурно и децата ни ще правят своите спомени на това място.", разказва Орлин.

Срещата на Ники Илиев с плажа е от миналата година, когато той попада на къмпинга  на път към локацията, на която трябва да заснеме част от филма си "Завръщане". Въпреки първоначалния план, магията на местността пленява него и екипа му и всички са единодушни – сцената ще се заснеме на плажа на красивия залив.

"Бяхме отседнали в "Къмпинг Градина" и вечерта преди снимките си направихме разходка из къмпинга и местността. Спокойствието, звездите, морският бриз – всичко беше извадено като от филм, а малко по-късно, заедно с другите двама продуценти на филма – Башар Рахал и Богомир Грозев, посетихме и едно от заведенията в местността.

На следващия ден отидохме до първоначалната локация, където трябваше да снимаме сцена от „Завръщане“. Но магията я нямаше или поне не беше толкова силна. След кратък размисъл взехме единодушно решение да се върнем на „Градина“ и именно там да заснемем необходимите кадри. Снимахме до ранния следобед, а след края на работния процес останахме на плажа, където се отдадохме на заслужена почивка. Тогава си казах, че ми се иска да се върна там, този път за повече време, защото някак преоткрих мястото“, спомня си Ники Илиев.
Самата Диляна Попова пък призна, че не може да избере само една история, затова сподели чувството, с което свързва "Градина", а именно – свобода.

"Това е любимият ми плаж, а чувството, което ти дава е просто несравнимо. Чувстваш се свободен и спокоен. А залезите...о, да, залезите! На много малко места в света съм виждала толкова красиви залези, колкото тези на "Градина". Щастлива съм, че детето ми прекарва летата там и има възможност за истинско детство“.
Солените си морски истории разказаха и десетки почитатели и редовни гости на „Къмпинг Градина“, а звездното жури Диляна Попова и Ники Илиев избраха двамата с най-впечатляващи истории, които спечелиха почивка в луксозните морски къщички на къмпинга.

Разказите им може да прочетете във Facebook страницата на "Къмпинг Градина"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Нея преди 3 години
Мега противно място
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако това са звезди, къмпинга трябва да е космическата станция
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оная с ИТ Кард: - Опа, ало, Дилянче, ти ли си, ***? Епа, такова, да каеш там две три думи колко е убаво на Черното море, там, такова, ъъ, Градината, *** - Градината. Постнеш некви снимки нали, истории.ДП: - Мии, хуу. Ама някой лев да кихнете, че много корона, много нещо. Няма мамбо, няма спонсори...ОИТК: - Ааа, мое, мое, ке го питам баце ти дали дава. Че нещо е резвързал кесията, нали искат да го махат па не му се тръгва.ДП: - Да, да. Ми ше постна, колко му е.ОИТК: - Аа, имам ИТ кард!ДП: - пф
12
2
 
1
 
! Отговори
опии преди 3 години
Дилянчето е супееер .
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дилянчето, явно, все от яхти ги гледа тези залези, щото аз от плажа и един не успях да мерна
10
2
 
8
 
! Отговори
Бб преди 3 години
Супер да знаем къде да не ходим, че белким вземем да ги срещнем тия крокодили.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SakiТова бяха дюни....
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родни" и "звезди" в едно изречение е очевиден оксиморон.
7
0
 
11
 
! Отговори
123688 преди 3 години
и кой ги определя тия са звезди ?!
6
0
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Звезди..... хахахаххахахаха :) палячовци
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, Диляна, ох Попова. Къде ги тези залези на българското черноморие, ***?
4
2
 
18
 
! Отговори
пери преди 3 години
Дотегна ми тотално. Скъсаха се да ни пробутват Черноморието и да ни внушават, че трябва непременно да хукнем към морето. Е, няма пък.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много малко ме интересува! Чак въобще
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама ние и звезди ли имаме?Нерде Ямбол,нерде Стамбул.И какво ме интересуват техните плажни истории?
1
0
 
21
 
! Отговори
Saki преди 3 години
В България няма звезди, никой от тия ,не покрива критериите за звезда. Може би звезди ,донякъде са оперните певци и двама трима спортисти.