Мелания Тръмп впечатли с рокля за 3700 долара

Първата дама на САЩ избра елегантен модел
18 сеп 2020 20:45, Дарена Найденова
20
Мелания Тръмп впечатли с рокля за 3700 долара
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп посрещнаха министър-председателя на Израел и неговата съпруга Сара в Белия Дом. Първото семейство на САЩ се срещна с Бенджамин Натаняху и любимата му без предпазни маски и ръкавици, въпреки продължаващата пандемия от коронавирус.

Макар увеличаващия се брой заразени на територията на Америка, Тръмп и съпругата му решиха да посрещнат гости, напук на препоръките на Световната здравна организация за намаляване на обществените прояви и събиранията на много хора.

Въпреки явното погазване на правилата, не можем да отречем, че Мелания Тръмп знае как да се облича. Първата дама впечатли с рокля за 3700 долара, която се спускаше малко под коляното. Моделът беше на модния гигант "Прада" и беше в тъмносин цвят с много къси ръкави. Предната част на роклята беше изпълнена с бели рисунки, които напълно си пасваха с обувките на Мелания. 

Вижте госпожа Тръмп в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Анти-либераст преди 3 години
Класата си е класа. Оная обонговица със стърчащото пишле нямаше как да слага подобни ролки, чисто и просто защото класата й(му) е под нулата.
7
1
 
16
 
! Отговори
митя преди 3 години
красива, стилна жена.майка.и г-н тръмп сигурно много се гордее с нея.да е жива и здрава и да продължава да дава положителен пример в каквото носи и изобщо в каквото прави в живота.
6
3
 
3
 
! Отговори
Хм... преди 3 години
В препратката пише, че Тръмповица си е сложила и по една гривна на двете ръце??? Ми не ги видях на снимките. Не, че ще ми се отрази на съня де, но не е коректно да ни заблуждавате за очевидни факти. В случая Натаняховица има гривни и на двете ръце.
5
2
 
13
 
! Отговори
Ангелкова преди 3 години
Наш популярен всекидневник твърди, че Н.Ангелкова е оперирала носа си заради здравословни проблеми. Нямаше нужда всекидневникът да прави мечешка услуга на бившата министърка - млада жена да си направи корекция на носа и да освежи лицето си, нито е срамно, нито е престъпно. Единственият резултат от предложеното четиво ще е, че читателите на всекидневника ще умрат от смях и няма да повярват на нито една тяхна дума...
4
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхотен стил. Браво! Американска му работа, никога няма да ги настигнем, за съжаление.
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро и най-евтините рокли ще са по 3700 долара защото стойността му ще се промени :)
2
2
 
17
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Браво че не са сложили маските!!!!
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук първата дама и майка на детето на Борисов - Борислава Йовчева впечатлява с бутик за 2 милиона евро в Барселона, така че на леля Тръмп много й здраве.